Av Therese Alfredsson skrevs den september 14, 2022

Gör undersökning – Tjäna pengar gratis (YouGov

Vill du tjäna lite pengar extra på nätet? Kolla då in YouGov. En hemsida som erbjuder dig att svara på massor av undersökningar – med belöning.

Din belöning kommer att vara kontanta utbetalningar av pengar – alltså cash! Det är självklart helt gratis för dig att gå med i YouGovs undersökningar för att börja tjäna & få pengar online.


> Delta i YouGov undersökningar – Få pengar

  • Få bra belöningar!
  • Välj din belöning (presnentkort eller kontanter)
  • Snabba utbetalningar

Det är ganska vanligt med sidor som erbjuder sina medlemmar att svara på frågor – i utbyte mot betalning. Det finns många marknadsundersökningar som behöver göras – men intresset är oftast lågt bland människor att lägga 10 minuter på undersökningar – helt gratis. Därför belönas nu deltagare med pengar eller presentkort.

Du kan läsa vår guide för betalda undersökningar & enkäter för att läsa mer om vilka alternativ som finns. Det är många aktörer som erbjuder betalning i utbyte med att du svarar på frågor i enkäter.

Andra kampanjer som kan likna denna är de tävlingar som finns att delta i. Det är också erbjudanden där du får möjlighet att ta emot – utan att du behöver betala eller lägga ner allt för mycket tid. Du kan just nu vinna iPhone mobil tävling. Där finns ett väldigt fint pris – men du slipper att betala för att delta.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *