Av Therese Alfredsson skrevs den november 24, 2020

Få julgran i Lego gratis på köpet

Om du vill köpa Lego under Black Friday och julen. Då kan du just nu få en gratis julgran på köpet. Perfekt om du ska handla julklappar som leksaker till barnen eller dig själv.

Detta erbjudande får man i Legos officiella leksaksbutik på nätet. Det är ett så kallat på-köpet-erbjudande. Det innebär att du får gratis produkter hemskickade när du väljer att köpa andra saker i deras sortiment. I detta fallet så behöver du köpa Lego för 430 kr för att få med en extra julgran.


> Få en gratis julgran i Lego på köpet av andra varor

  • Handla för 430 kr – få en gratis julgran
  • Stort utbud av billigt Lego
  • Leksaker både för barn och vuxna

Att kunna få billiga eller gratis leksaker online tillhör inte det vanliga. Det gäller främst när det kommer till fysiska affärer eller hos hamburgerrestauranger. På internet är det mindre vanligt att man kan beställa leksaker, eller Lego i detta fall, utan någon kostnad. Ska det hända någon gång så bör det ju vara under en julrea på vintern. Vilket man nu har gjort!

Det är däremot inte speciellt ovanligt att man erbjuder något att få på köpet av andra saker i utbudet. Det brukar finnas kampanjer där man får ta 3 för 2 eller liknande. Det fungerar på nästan samma vis som detta Lego erbjudande.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *