Av Therese Alfredsson skrevs den november 25, 2020

Kul prylar & gadgets för billiga priser – Alltid fri frakt

Hos pryl- och hobbybutiken Netzilla så kan du köpa massor av olika grejer för billiga priser. Fokus ligger på kul prylar för hemmet, eller smarta saker som kan hjälpa till i vardagsproblem. En stor fördel med att köpa billiga saker & prylar hos Netzilla är dessutom att du kommer få fri frakt av dina produkter.

Detta är inget superunikt erbjudanden där du kommer få dina varor hem utan kostnad. Det finns idag hyfsat många butiker med fri frakt online. Det är alltid en stor fördel att slippa betala avgifter för leveransen. Det sparar dig mellan 40-100 kr i många fall.


> Få alltid billgt pris & fri frakt på dina prylar – Netzilla

  • Kul utbud av hobby, prylar, gadgets, uppfinningar och smarta saker
  • Alltid gratis leverans
  • Billigt!


Bland våra listor kan du hitta många olika butiker. Netzilla är helt klart värd att lägga till bland vår lista med hobby & prylbutiker på nätet. Där är man ganska ensamma om att bjuda på fria leveranser. Vilket gör Netzilla direkt till ett bra alternativ att shoppa hos.

I en första anblick så kan man tro att Netzilla är en webshop med billig import från Kina. Det kan nog vara en del produkter som är tillverkade i Kina, men denna butik är från Sverige, och närmare bestämt i Helsingborg. Du kan alltid vara trygg med att de levererar prylarna till dig snabbt, och de har en bra kundssupport vid problem eller vid frågor.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *