Av Therese Alfredsson skrevs den november 24, 2020

Få 3 trisslotter gratis – På köpet av skönhetsbox (81% rabatt)

Inför julen kan du köpa boxar med hudvård och parfymer till dig själv eller att ge bort som present. Du kan välja mellan flera skönhetsboxar på nätet som BuyersClub har satt ihop. Där kan du köpa sköhetsprodukter från stora märken som Calvin Klien, Maybelline, Max Factor och HTH. Det finns boxar både för damer & män att beställa hem.

Det bästa är att du på köpet av flera av dessa boxar & goodiebags online kommer få 3 gratis trisslotter. Det är riktigt bra att få en kraftig rabatt samtidigt som man får chansen att vinna pengar med hjälp av Mini Triss.


> Få 3 MiniTriss på köpet av box – BuyersClub

  • Köp skönhetsbox för man eller kvinna – Upp till 81% rabatt
  • Få 3 Mini Triss på köpet
  • Gäller för medlemmar

Detta är en form av erbjudande som finns till för att du ska få saker gratis när du handlar andra produkter. I detta fallet skönhetsprodukter så som parfymer, hudvård, eller smink. Återigen är det riktigt bra presenter att ge bort. Vem lir inte glad av att få en skönhetsbox eller goodiebag med make up.

Att köpa billigt smink & make up har alltid varit stort bland våra besökare. Det tror vi knappast kommer vara svårsålt nu när man lägger till tre lotter där man kan vinna pengar. Det är en form av tävling eller lotteri som deltar i när du skrapar en trisslott.

Vi tror helt klart att BuyersClub kommer fortsätta att hålla på med sina kampanjer under en längre period. De är ofta väldigt framgångsrika på att ta fram erbjudanden som kunder är intresserade av att använda.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *