eStore

Som kund hos eStore så kan du köpa grejer från ett stort utbud. I denna recension kan du läsa mer om eStores rabattkuponger, leveranser, support eller returer. Vi tycker överlag att omdömet för denna butik är ett bra betyg. Lämna gärna din åsikt om eStore och dina erfarenheter.

Det är väldigt populärt att leta efter eStore rabattkoder eller rea erbjudanden. Därför har vi en lista med gratis kuponger med rabatter samlade här nedanför. Observera gärna datum för när dessa rabatter eller kampanjer är aktuella.

eStore erbjuder alltid fri frakt på de varor som du köper inom Sverige. Även returer kommer vara kostnadsfria att skicka tillbaka.

Aktuell rabatt: Ange din e-mail adress på eStores hemsida – få 10% rabatt på allt!


> Besök eStore

  • Utbud: Prylbutik
  • Leveranstider: 3-7 dagar
  • Fri frakt & retur: Ja
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & Support: Telefon, livechatt & mail
  • Huvudkontor: Sverige, Helsingborg

Rabattkoder & kuponger online

Här samlar vi erbjudanden som innebär lägre priser. Det kan vara allt från rabattkoder till tips om rea kampanjer. eStore har ofta information om nya rabattkuponger och rea direkt på hemsidan för deras online butik.


70% på hela sidan - Köp julklappar hos eStore

Just nu så kan du fynda billiga julklappar till din familj, dina vänner, din partner eller dig själv! Detta gör du bäst och billigast hos […]

» TILL ERBJUDANET
Fri frakt & retur

Deras butik brukar hålla en snabb leveranstid som brukar ta 3-5 dagar. Det finns undantag om du bor långt ifrån Helsingborg. Då kan det dröja upp till 7 dagar om du inte väljer expressleverans. Därför har de angett att det tar 3-7 dagar för att få dina varor fraktade.

Det finns perioder där eStore väljer att erbjuda fri frakt på dina köp. Det har de alltid god information inne på deras webbutik. Där kan du läsa mer om deras frakttider och gratis leverans.

Om du ångrar ett köp och vill skicka tillbaka dina varor via en retur så kan du kontakta deras support. De kan hjälpa dig att få fri retur. De kan även hjälpa dig med att få pengar tillbaka eller med andra ärenden.

Omdöme & betyg

Vi tycker utbudet av denna butik är stort. När vi läser om hur deras tidigare kunder upplever butiken på Trustpilot så är det goda omdömen och recensioner. Det tyder på att mycket fungerar som det ska.

Supporten hos eStore är väldigt hjälpsam och känns väldigt seriöst.

När det kommer till billiga priser så är eStore en bra butik online. De har ofta kuponger med rabatt som du kan använda i kassan när du ska betala. Det finns alltid produkter som finns på deras outlet. Det är återigen ett sätt att spara pengar inne hos denna prylbutik på nätet.

ANNONS: