Av Therese Alfredsson skrevs den augusti 14, 2023

Testa varor från InkClub – för 1 kr

Många känner igen butiken InkClub. Inte minst tack vare alla deras generösa erbjudanden. Ett exempel på detta är deras erbjudanden där kunder kan köpa produkter för endast 1 kr.

Tidigare så handlade det främst om fotopapper och bläck till skrivaren – men nu finns ännu fler produkter för 1 kr styck. Några exempel är vitaminer, dammsugarpåsar och batterier.


> Testa produkter för 1 kr hos InkClub

  • Fotopapper, dammsugarpåsar, batterier & vitaminer för 1 kr
  • Snabba & fria leveranser
  • Säkra betalningar!

I vår recension om InkClub så finns massor av information om de fördelar som finns att handla i deras nätbutik. Kolla in recensionen för att hitta allt om InkClub fri frakt & rabattkoder. Där kan du även se vilka olika betalningsmetoder som finns att använda sig av. Inte minst så är InkClub en av alla de Qliro butiker som erbjuder smidigare betalning via faktura.

Dessa erbjudanden som finns inne hos InlClub är perfekt för dig som vill testa produkter gratis – eller för endast 1 kr. Det är perfekt för dig som vill prova på nya märken eller produkter – men inte betala för ditt första exemplar. Det gör att du kan bli mer säkrare för nästa gång som du ska beställa varor från InkClub.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *