Av Therese Alfredsson skrevs den juli 21, 2023

Dagliga erbjudanden – upp till 75% rabatt –  Zalando

Zalando Lounge är sidan för dig som vill shoppa kläder billigare. Här får du nämligen nya erbjudanden varje dag. Där dyker det inte sällan upp rabatter med hela 75% lägre priser.

För att ta del av dessa rabatter så behöver du endast bli medlem. Det blir du både gratis och enkelt väl inne på deras hemsida.


> Bli medlem & få dagliga erbjudanden (75% rabatt)

  • Nya erbjudanden varje dag
  • Superbilliga kläder & skor
  • Stor medlemsklubb


Zalando Lounge är en form av medlemsida där kunder i Sverige kan få riktigt bra rabatt på billiga kläder för dam & herr. Bland alla deras rabatter kan du även hitta erbjudanden som riktar sig till skor, accessoarer, heminredning och mycket annat.

Detta är en av de Swish butiker som finns på nätet. Vilket gör att du enkelt och smidigt kan betala för dina produkter. Det enda som krävs är att du har Swish appen installerad på din mobil. Sedan kan du göra snabbare och säkrare betalningar hos butiken.

Det kommer även kunna njuta av snabb frakt av de produkter som du köper. På deras hemsida så beskriver de att en normal frakt för Zalando Lounge tar ungefär 1-3 arbetsdagar innan din order når till din dörr eller brevlåda nära dig.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *