Av Therese Alfredsson skrevs den januari 19, 2024

Få rabatt på hund- & kattmat (Mängdrabatt)

Desto mer hund- och kattmat du handlar hos Vetzoo – desto större rabatt får du på ditt inköp. Det är en så kallad mängdrabatt som just nu finns att ta del av hos Vetzoo.

Det krävs ingen rabattkupong för att ta del av dessa rabatter. Istället så kommer Vetzoo att dra av delar av priset i samband med att du handlar ett större parti.


> Få mängdrabatt på hund- & kattmatt hos Vetzoo

  • Ju mer du handlar – desto större rabatt
  • Massor av kända märken
  • Stort utbud för alla djur!

Det kan skilja sig åt hur mycket rabatt du får utifrån vilka produkter som du önskar att handla. Du hittar enkel och tydlig info kring hur mycket pengar du kan spara. Sedan är det bara att välja de produkter som du – eller dina djur – tycker allra mest om.

Tekniskt vis så kan du få delar av din beställning gratis när du handlar ett större parti med mat för hund eller katt. Det är något som vi tror många djurägare anser som ett bra knep att spara pengar – och slippa handla djurmat så ofta.

Det är möjligt att betala med Swish i butiken. Vilket gör att din betalning kan gå snabbt och helt utan krångel. Swish är nämligen en av de betalningsmetoder som svenskarna tycker är bäst. Det tycker vi är ett extra stort plus med att handla djurmat hos Vetzoo!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *