Av Therese Alfredsson skrevs den januari 23, 2024

Vinn 845 kr i rabatt – Spartoo

Alla kunder som handlar hos Spartoo har en chans att gå med i deras panel. Väl där så kommer flera medlemmar att belönas med en rabatt på 75 kr. Denna rabatt kan sedan ökas upp till hela 845 kr att använda i Spartoos klädesbutik.

Alla som går med i Spartoos panel kommer att få chansen att vinna tävling på nätet. Priset består i att du kan handla saker gratis online för ett värde till 845 kr.


> Gå till Spartoo

  • Kläder, skor & mode
  • Kända varumärken
  • Bra kampanjer & reor

Att delta i tävlingar hos olika butiker på nätet kan vara en bra chans för att vinna presentkort eller stora rabatter. Spartoo brukar ofta ha kampanjer som går ut på att du ger din åsikt om deras butik – för att sedan belönas. Det är många sidor som har betalda undersökningar & enkäter med belöning. Det visar på hur viktigt det kan vara för företag eller butiker att få in åsikter från deras kunder.

Det presentkort som du kan vinna hos Spartoo kommer att gälla hela utbudet i butiken. Du kan således välja vilka produkter du vill köpa – för att sedan växla in det presentkort eller rabatt som du fåt av Spartoo.

Om du behöver mer information om Spartoo så har vi en recension om butiken. Där kan du läsa allt om Spartoo leveranser, omdöme & returer. Det är många som tar hjälp av en recension innan de väljer att handla hos en ny butik.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *