Av Therese Alfredsson skrevs den januari 4, 2021

Gratis mascara – Testa prover med sminkprodukter

Beställ hem gratis mascara, eller andra produkter inom smink hos Buyersclub. Alla som surfar in på hemsida kan direkt hitta till deras sektion alla de gratis test produkter på nätet som de erbjuder. Där hittar du många olika typer av saker som du kan prova på.

Just detta tipset kommer att ge dig en mascara från MaxFactor helt gratis. Det är inte det enda. Det finns mer gratis prover inom smink & makeup som du kan hitta. Det finns även eyeliner, ögonskugga, eller lösögonfranser att kunna välja mellan.


> Beställ hem en gratis mascara – för 0 kr

  • 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara Black – Värde 139 kr
  • BuyersClub har alltid utbud av gratis produkter
  • Roliga saker inom skönhet, hem och mycket mer

Denna produkt finns fortfarande i lagret. Senast uppdaterad 4 februari.

Det är många som söker efter smink & makeup på nätet som man kan testa gratis eller med hjälp av ett varuprov. Detta är också något som vi återkommande kommer med tips kring. Vi har tidigare haft tillfälle att tipsa om BuyersClub och deras unika gratishörna. Vi ser heller inget stopp på deras kampanjer. De skriver ut på deras hemsida att de ständigt uppdaterar sina medlemmar med nya prylar.

Observera gärna att du kommer stå för frakten om du enbart vill ha gratisprodukten. Denna leverans kommer att kosta dig endast 39 kr. Skulle du även hitta andra grejer att köpa i deras butik – då kan du även få gratis leverans och din produkt är helt gratis att få hem till brevlådan.

Läs mer i vår Buyersclub recension om fri frakt, medlemskap & retur. Där hittar du allt som krävs innan du känner dig trygg med att beställa hem gratis i deras butik.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *