Av Therese Alfredsson skrevs den november 11, 2020

Tjäna pengar & få betalt gratis – Kundpanel

Vi tipsar inte bara om saker som du kan beställa hem gratis. Här kan vi även tipsa dig om hur du kan tjäna pengar. Genom att delta i undersökningar så blir du även belönad med gratis pengar. Läs mer om hur du kan göra undersökning online för att få pengar hos Kundpanel.se.

Du fyller snabbt in en registrering för att kunna börja delta i undersökningar & enkäter. Sedan kan du se en lista med alla aktuella av undersökningar där man får betalt. Du väljer en enkät du vill svara på, och sedan slutför du den. Därefter så kommer du att tjäna pengar gratis på nätet, eller kunna välja mellan olika presentkort hos GoGift.

Om du väljer att få pengar så kommer de att betalas ut via Paypal. Har du inte ett PayPal konto så kan du enkelt skaffa ett sådant konto. Du kan även välja på de andra fina belöningar som finns hos Kundpanel.

> Registrera dig & gör första undersökningen

  • Få betalt i pengar eller via presentkort i populära butiker
  • Dela med dig av dina åsikter
  • Fina belöningar

Detta är ett vanligt och smart vis för att kunna få hem gratis produkter eller presentkort. Oftast så lönar det sig mer om du väljer att ta del av presentkort eller kuponger efter att du gjort en undersökning online. De är oftast med ett större totalt värde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *