Av Therese Alfredsson skrevs den september 13, 2021

Prova på ny snus – Gratis smakprov

Testa på en ny produkt för snusälskare. Hos Buyersclub kan du beställa hem varuprov av ny snussort. Det är företaget Another Snus Factory som lanserat sin nya snus – Loop. Där kan man välja mellan flera olika spännande smaker.

Ta dig till BuyersClub för att sedan klicka in till deras gratishörna. Där kan du hitta massor av produkter som man kan beställa hem som gratis prover. Utbudet uppdateras ständigt.


> Testa nytt snus från Loop hos BuyersClub

  • Välj mellan massor av gratis produkter
  • Spännande & stort utbud
  • Stora fördelar & rabatter för alla medlemmar

Många nya snussorter kräver att deras kundgrupp visar ett intresse. Det kan vara svårt att slå sig in som en ny snus om man inte använder sig av gratis smakprov. Därför har LOOP tagit hjälp av BuyersClub för att låta konsumentera testa snus gratis. Förhoppningen är att det sedan ska leda till lojala kunder som återigen köper deras snus.

Att beställa hem saker gratis är sedan länge något som många letar efter. Inte minst när det kommer just till smakprov eller testprodukter. Det är alltid spännande att kunna testa på en produkt innan man bestämmer sig kring ett inköp. Det skapar en stor trygghet för dig som kund att veta att du blir nöjd på förhand.

För att ta del av dessa erbjudanden så behöver du vara medlem hos BuyersClub. Det kan du snabbt fixa genom att registrera dig på deras hemsida. Du kan läsa mer om fördelar med att vara BuyersClub medlem i vår recension. Där samlar vi mer info. Du kan även läsa mer inne hos butikens hemsida.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *