Av Therese Alfredsson skrevs den april 24, 2021

Få en skönhets-box gratis – 0 kr: Smink & hud

Det går nu att beställa hem en gratis sminkbox från BuyersClub. En häftig box som dessutom innehåller flera sjysta produkter. Vad som exakt finns i boxen avslöjas inte – utan får bli en överaskning. Det står bara ”favoritprodukter med ett sammanlagt värde på minst 460 kr”.


> Beställ hem en gratis sminkbox här

  • Innehåller smink & hudvård
  • Snygg och häftig box att förvara produkterna i
  • Beställa hem gratis saker var 15:e dag!


Vi känner mycket väl till att goodiebags & boxar med smink eller skönhet är väldigt populära. Det efterfrågas ganska ofta kring erbjudanden som detta. Vi tycker själva att detta erbjudande är mycket roligt och attraktivt. Det är en box som är gjord av pastell och går att använda som prydnad eller necessär.

För att hämta denna sminkbox så går du vidare till BuyersClub. Där väljer du att bli medlem. Ett medlemskap där kommer att leda till massor av gratis produkter att få hem online. Man kommer få en chans var 15:e dag att välja mellan massor av gratis grejer att beställa. Som medlem får man även fri frakt av sina produkter och massor av rabatter på det övriga sortimentet.

Att vara medlem på hemsidan är inte helt gratis. Det kommer att vara som ett abonnemang. Du betalar en liten summa varje månad. Detta för att sedan få tillbaka pengar som du sparar på alla inköp eller varuprover som man beställer hem utan kostnad. Vill du läsa mer om BuyersClub omdöme & recension har vi en på hemsidan.

Bilden vi använder är ett montage av flera bilder tagna från BuyersClubs hemsida.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *