Av Therese Alfredsson skrevs den april 23, 2021

Tävla om en Z3 Gasolgrill – BlueGaz

Vi har hittat en tävling på nätet där man kan vinna en Z3 gasolgrill. En grill som tidigare har kammat hem pris som bästa grillen 2021 av Pricerunner. En perfekt grill inför sommaren med andra ord!

Nu kan du delta i en tävling som kommer att utse en vinnare av en helt ny Z3 gasolgrill. Det är BlueGaz som är arrangörer för kampanjen. Du deltar i utlottningen genom att använda ditt konto hos Instagram.


> Vinn en Z3 Gasolgrill – Delta gratis

  • Följ BlueGaz på Instagram
  • Tagga en person som du vill grilla med
  • Skriv en kommentar om vad du allra helst grillar!
  • Du är med i utlottning av Z3 Gasolgrill

Mycket i denna kampanj handlar om att du deltar via ditt Instagram-konto. Ett sådant konto är en start för att kunna delta.

Genom att följa BlueGaz på Instagram kan man även få fram nyheter om nya grillar på marknaden – eller få tips på extra bra erbjudanden med till exempel rea/outlet eller liknande prissänkningar. Det är helt klart ett bra konto för alla som älskar grillning!

Detta är en kampanj där man kan gratis tävla & vinna riktigt fint pris. Det är alltid bäst att hitta till de kampanjer där man kan kvalificera sig till utlottningen gratis. Det är alltid ett högt tryck på dessa tvälingar bland våra besökare på hemsidan. Tidigare så har vi tipsat om en iPhone tävling där man anmäler sig gratis.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *