Av Therese Alfredsson skrevs den maj 21, 2022

Clarins – Få gåva (testprodukter) & erbjudanden

Clarins är ett märke inom hudvård och smink som gjort sig känt i världen. Det är en stor del av marknaden som söker sig specifikt till Clarins produkter så som hudkräm, foundations eller läppglans.

Alla nya medlemmar kommer nu att kunna få gratis tester & prover av Clarins produkter. Det är ett välkomsterbjudande för de som signar upp sig på nyhetsbrev. Som medlem får du även rabatter, mer varuprov & bonsupoäng.


> Gå till Clarins erbjudande & få gåva!

  • Gratis tester av produkter
  • 15% billigare priser
  • Få bonuspoäng på din inköp
  • Fri frakt vid köp över 500 kr
  • Kostnadsfritt medlemskap

Det finns många fördelar med att vara medlem inne hos Clarins. Det är en sminkaffär online som erbjuder dig att handla billiga produkter från sitt eget märke. De väljer även att dela ut gratis produkter. Som medlem kan du få testprodukter hemskickade till din dörr som erbjudande.

Det finns även möjlighet att få gåvor och produkter utan kostnad genom ínköp. Just nu kommer alla som gör inköp över 700 kr få med en gåva. Det är självklart en ytterligare grej från deras utbud. Läs gärna mer om Clarins erbjudanden, rea & frakt i recension om deras butik. Du hittar den här på www.bastgratis.se.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *