Av Therese Alfredsson skrevs den november 24, 2022

Vinn resa till Grekland – 7 dagars kryssning

Grekland har alltid varit ett land som vi svenskar åker till på semester. Nu kan du vara med i en tävling där du kan vinna en gratis resa till Grekland. Väl där går du ombord på en 7 dagars lyxig kryssning.

Tävlingen kommer bestå av att du anmäler dig helt gratis – för att sedan kunna tävla om resa värd över 10 000 kr.Priset som finns i denna rese-tävling består av ett presentkort som du kan använda hos aktörer som erbjuder kryssningar i Medelhavet. Du kan själv välja när du vill att din semester ska påbörjas.

Det finns idag många chanser på nätet där du kan tävla & vinn resor, pengar & fina priser med hög kvalité. Vi har tidigare tipsat om iPhone tävling som visade sig vara väldigt populär. Det finns många som ständigt söker efter bra tävlingar som innehåller väldigt fina priser. Oftast är värdet på dessa priser någonstans mellan 5000 – 100 000 kr.

 Det bästa med de flesta tävlingar är att du kan delta helt utan kostnad. Det gör att man ständigt kan anmäla sig till kampanjer för att ha lite extra spänning i vardagen. Helt plötsligt kan någon ringa upp dig och berätta att du har vunnit i tävlingar som du deltagit i helt gratis. Bara den känslan kan vara argument för att delta i kampanjer mer fina belöningar.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *