Av Therese Alfredsson skrevs den november 30, 2022

Gör undersökningar – Få 500 p i välkomstbonus

Hos Toluna Influencers har du själv chansen att göra din röst hörd. Det kommer du även bli belönad för. Hos Toluna kan du genomföra undersökningar för att sedan få betalt.

Det finns idag många tjänster som erbjuder betalda undersökningar & enkäter där du kan få belöningar. Det som är speciellt och extra bra med Toluna är att du får starta med 500 poäng som välkomstbonus. Dessa poäng kan du ta ut i presentkort eller pengar.Att göra undersökningar och innebär att du är med i underlag till forskning eller beslut. Det har länge varit ett klassiskt knep för att tjäna gratis pengar på nätet. Det finns många svenskar som får lite extra tillskott i kassan genom att svara på frågor från enkäter hos Toluna – eller andra tjänster för undersökningar.

Som medlem hos Toluna kan du välja att få belöningar via presentkort – eller växla dina poäng till pengar. Du kan få dessa pengar utbetalda via PayPal. Det är något mer populärt att växla in poäng till presentkort. Det finns otroligt många butiker på nätet som du kan välja mellan när det kommer till ditt presentkort. Några exempel är Åhlens, Stadium, Bubes eller Mathem.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *