Av Therese Alfredsson skrevs den november 16, 2022

Spara 40% på smink – Rabattkod

Hos butiken StayBeautiful så har de nu släppt en ny rabattkod som du kan använda. Den kommer att ge dig upp till 40% på alla produkter från märken YoungBlood. De har ett bra utbud av hudkrämer, smink och andra produkter som hör till skönhet.

Du kommer enkelt att kunna använda din rabattkod i kassan. Du väljer först vilka produkter du vill få hem – för att sedan aktivera din kupong.

Rabattkod: SPAR40


> Gå till rabatten hos StayBeautiful

  • Rabatt på 40% på massor av produkter
  • Fri frakt på köp över 499 kr
  • Betala via faktura

De allra flesta butiker med smink & make up har vid jämna mellanrum rabatter som de delar ut för sina kunder. Många av dessa erbjudanden är kopplade till rabattkoder. Vilket är positivt för de som vill handla ännu billigare grejer på nätet.

Det är bra med dessa erbjudanden när du vill testa nya typer av produkter. Det är enklare att övertyga sig att testa nya märken om du får hem din beställning för ett lägre pris. Många av kunderna kan tycka det är väldigt roligt att testa nya former av sminkningar. Det är ett av våra tips på saker att göra när man har tråkigt. Vilket vi känner till att många tjejer och kvinnor kan hålla med om.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *