Av Therese Alfredsson skrevs den februari 12, 2024

Vinn en solresa till Thailand – Värde över 20 000 kr

Ännu en ny tävling har lanserats – och en vinnare ska inom kort utses. Ta chansen att vara med i tävlingen helt gratis. Klicka dig vidare genom länken och anmäl dig till tävlingen som kan ta dig ut på en solresa.

Det är enkelt, snabbt och gratis att delta i tävlingen. Du kan läsa all information om tävlingen och reglerna väl inne på deras hemsida.


> Delta i tävling om en solresa till Thailand

  • Resa värd över 20 000 kr
  • Helt gratis att tävla
  • Alla regler & villkor på via länken

Det finns just nu massor av intressanta och seriösa tävlingar på nätet att delta i. Det kommer nya tävlingar hela tiden som vi uppdaterar med. En av de mer populära priserna som du kan vinna är just resor och upplevelser. Många sitter just nu hemma i Sverige och drömmer sig bort till ett land som är mycket varmare.

Som vi nämnde tidigare så är detta bara en av flera tävlingar som finns hos oss. Några av kampanjer som vi ser att våra besökare ger större uppmärksamhet till är iPhone tävlingar och den nya tävling där an kan tävla & vinna biljetter till Eurovision Song Contest 2024. Det är helt klart värt att anmäla sig till dessa kampanjer. Det är precis lika enkelt och gratis som det är att anmäla sig till tävlingen om en solresa till Thailand.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *