Tigoo

Tigoo är en butik som har riktat in sig på makeup, skönhet, parfymer och hudvård på nätet. Denna butik ligger i framkant när det kommer till erbjudanden så som rabattkod eller rea. Därför rekommenderar vi många läsare att ta sig vidare till Tigoo butik i Sverige.

Inne hos butiken kommer du säkert att hitta produkter som du vill köpa hem. Då är det alltid bra att läsa lite recensioner och omdömen för butiken. De hjälper dig med information kring fri frakt, kampanjer, retur, och kundtjänst.

> Besök Tigoo

  • Utbud: Parfymer, hudvård, hårvård, smink & hygien
  • Leveranstider: Upp till 9 arbetsdagar
  • Fri frak: Fri frakt vid köp av minst 2 produkter (Annars 45 kr)
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & chatt

Rabattkod & rea

Att hitta en Tigoo rabattkod på nätet är inte speciellt svårt. Du kan ta hjäölp av vår recension för att hitta aktuella rabatter och kampanjer som gäller hos Tigoo. Vi lägger ofta upp nya och intressanta rabattkoder som kan hjälpa dig med att spara mycket pengar på dina inköp.


Rabatt på 10% för nya kunder hos Tigoo

För dig som vill köpa billiga produkter från utbudet hos Tigoo borde kolla extra noga på denna rabatt. Här kan alla nya kunder få 10% […]

» TILL ERBJUDANET


Studentrabatt & bonustrappa – Få mer rabatt

Tigoo är en butik på nätet som kommer erbjuda sina kunder att vara med i deras bonustrappa. Det är en form av lojalitetsprogram som ger […]

» TILL ERBJUDANET
Det är inte bara med rabatter som Tigoo väljer att locka nya kunder med. Det är även populärt att använda sig av en Tigoo rea eller outlet online. Då har man direkt dragit av ett värde för ditt köp av produkter som säljs under en rea-kampanj.

Om du inte hittar något erbjudanden i vår lista för Tigoo bör du alltid besöka butiken. Det är ganska ofta som de har info om reor, erbjudanden eller rabattkoder som man kan utnyttja.

Fri frakt, leveranstid & retur

Här kan du snabbt hitta information om den frakt som finns hos Tigoo.¨

Tigoo erbjuder gratis frakt för många kunder. Alla som handlar minst två produkter från Tigoo butik kommer att få fri frakt hem till din brevlåda, dörr eller närmaste postombud. Skulle du enbart köpa en produkt så kommer kostnaden för frakten att bli endast 45 kr.

Tigoo har en leveranstid på max 9 dagar. Det är inte den smink & makeup butik online som har den snabbaste frakttiden. Däremot är det fortfarande en butik vi rekommenderar om du inte har bråttom med att ta emot dina varror.

Handlar du inom Sverige så kommer du skyddas av en ångerrätt på 14 dagar. Det innebär att du kan skicka retur på produkter och varor som du inte vill ha, eller vill byta. Du hittar mer info och returadress på Tigoos hemsida. Där kan du även kontakta deras kundtjänst för att få mer hjälp med din Tigoo retur.

Utbud med skönhet för alla!

Det krävs inte lång tid inne hos Tigoos nätbutik för att förstå sig på vilket lager av produkter som säljs. Man skulle kunna dela upp Tigoo i tre olika butiker. En butik som säljer smink & makeup till främst tjejer och kvinnor. De har även två andra stora kategorier. De har även en parfymbutik och en butik som säljer billig hudvård på nätet.

Du kan enkelt samla många köp under samma order från Tigoo. Du skulle till exemepel kunna köpa skönhet- och hudvårdsprodukter till hela familjen under samma gång. Där kan du spara massor av pengar om du samtidigt har en bra rabattkod som du kan använda hos Tigoo.

Liknande butiker

Det finns ganska många butiker, både fysisikt, och på nätet som påminner mycket om Tigoo och deras utbud. Den allra största och mest kända butiken i Sverige som har liknande utbud är Kicks. Vi har dessutom många nätbutiker som vi har publicerat recensioner kring. Du hittar de här nedanför.

Omdöme & recension

Vi tycker helt klart att Tigoo är en bra, trygg och smidig butik att handla hos. Vi vill gå så långt att påstå att det är en av de bättre butiker när det kommer till billiga pafymer, hudvård och smink på nätet. De har alltid en trevlig support som hjälper dig vid problem. De har dessutom bra lösningar på både betalningar och frakt.

När vi läser omdömen för Tigoo online så verkar den allra största delen komma med positiva och bra omdömen för butiken. Det enda som en del klagar på är den ovanligt långa leveranstiden.

Om du har goda eller dåliga erfarenheter av Tigoo så får du gärna dela med dig av ditt omdöme här nedanför. Där finns det kommentarer som du kan använda för att få hjälp eller dela med dig av ditt betyg.

Vårt betyg för Tigoo kommer att bli 8/10. Mer än godkänt helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *