Partykungen

I vår Partykungen recension hittar du allt som krävs innan du handlar i deras butik. Vi tar upp info kring Partykungens leveranstider, fri frakt, retur, betalningar och mycket mer!

Vi kommer även ge dig vårt omdöme och betyg från våra erfarenheter med att handla hos Partykungen inför fest, maskerad eller liknande.

> Besök Partykungen

 • Utbud: Allt för fest & maskerad, ballonger & godis
 • Leveranstider: 1-3 dagar
 • Fri frakt & retur: Ja, gratis frakt på köp över 500 kr
 • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
 • Kontakt & Support: Mail & telefon
 • Huvudkontor: Gävle, Sverige
 • Ångerrätt: 30 dagar
 • Betalningar: Swish, Banköverföring & faktura

Partykungen rabattkod & erbjudanden

Det finns normalt vis massor av erbjudanden hos Partykungen. Främst så handlar det om rabattkoder och rea. Det kan dock finnas andra gratis grejer online som erbjuds. Typiska exempel på deras gratis erbjudanden är att du får fri frakt eller saker som hänger med på köpet.

Hitta alla aktuella erbjudanden, rabatter och outlets hos Partykungen här nedanför.


Dekoration för midsommar & studentfest – 60% rabatt

Spara upp mot 60% på det ordinarie priset när du handlar hos Partykungen inför studentfest eller midsommarfest. Det finns många prylar och dekorationer som verkligen […]

» TILL ERBJUDANET


Rea hos Partykungen (20-30%)

Om du planerar att ha en fest snart – eller bara vill hitta billigt godis & läsk. Då bör du verkligen kolla in allt i […]

» TILL ERBJUDANET


Allt för festen under jul & nyår – Upp till 60% rea

PartyKungen gör ingen festfixare besviken. Här finns det ett gediget utbud av festartiklar – inte minst för dig som styr upp en julfest eller nyårsfest. […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »

Partykungens rabattkoder kan släppas – främst inför högtider som julfest, halloween eller maskerader. Det är en form av rabattkupong som du kan använda i kassan. Då kommer en del av ditt totala pris att sänkas till en lägre kostnad.

Det finns även gott om grejer som säljs extra billigt genom en rea online. Det gör att du kan spara mellan 20-70% på stora delar av deras utbud.

Vi rekommenderar dig att kolla in Partykungens hemsida. Där samlar de ofta några av de allra bästa erbjudanden som främst är rabattkoder, outlets eller gratis produkter som du får på köpet.

Fri frakt, retur & leveranstider

Något som är viktigt för många som handlar på nätet är hur leveransen fungerar. Hos Partykungen så kan du förvänta dig snabba leveranstider, gratis frakt och fria returer.

Partukungens leveranstid är mellan 1-3 dagar. Vilket är väldigt snabbt. Det ger kunder utrymme att kunna vara ute ganska sent – men ändå få hem sina varar snabbt. Deras korta leveranstid är perfekt för dig som brukar glömma av fester!

Det erbjuds en fri frakt hos Partykungen. Detta tills alla kunder som handlar för minst 500 kr i deras butik. Om du handlar för ett mindre belopp så kommer det inte ha gratis frakt. I stället så behöver du betala en mindre summa på cirka 49 kr.

Angående Partykungens returer så finns det möjligheter för dig att beställa hem en retursedel. Du kommer inte ha gratis retur av dina varor. Du behöver lägga till 49 kr för att täcka upp fraktkostnad. Du hittar all info om Partykungens returer inne på deras hemsida. Du kan även ta kontakt med deras kundtjänst för att få hjälp med frakt och retur.

Du kan göra returer till Partykungen under 30 dagar. De erbjuder dig nämligen öppet köp till upp till en hel månad.

Utbud

Du kan sammanfatta Partykungens utbud av varor som ”allt för festen”. Det innebär att du hittar grejer som passar för bröllop, halloween, baby showers, möhippor, eller vad som helst!

Du kan välja mellan dekorationer som passar för att pynta en fest till max. I deras dekorationer så ingår naturligtvis ballonger, partyhattar, skyltar m.m.

Allra mest är Partykungen kända för att ha riktigt roliga saker för maskerad. Du kan hitta utklädnad inom mängder av områden. Bland deras grejer för maskerad finns massor av olika utklädnader att välja mellan. Det är enkelt att hitta något som passar just dig inför en maskerad!

Det är inte bara en butik med utklädnad för maskerad. Det är även en godisbutik på nätet som har massor av snacks och läsk inför festen. Det är perfekt för dig kombinera inköp av billigt godis på samma ställe där du handlar andra saker inför festen.

Andra butiker som har ett liknande utbud som Partykungen finns här nedanför. Du kan klicka dig vidare till deras recensioner för att läsa våra omdömen även för dessa butiker.

Kontakt med kundtjänst

Det är väldigt enkelt att komma i kontakt med Partykungens kundtjänst. Det enda du behöver göra är att gå in på deras hemsida. Väl där kommer du att FAQ med många av de vanligaste frågorna. Där hittar du oftast svar på de frågor och problem som du kan tänkas ha.

Skulle du ha en fråga som inte finns med i FAQ – så kan du naturligtvis kontakta Partykungens support. Det gör du enklast via ett e-post eller telefon. Du hittar kontaktuppgifter till Partykungen här nedanför.

Telefon: 0775-333200 (Öppettider: helgfria dagar, 08:30 – 18:00)
E-post: kundservice@partykungen.se

Betalningar

Hos Partykungen så kan du göra snabba och smidiga betalningar via Swish. Att en butik accepterar Swish betalningar är något som blivit alltmer populärt. Många svenska butiker på nätet har därför lagt till Swish som en smidigare betalningsmetod.

Du kan även betala på ett mer klassiskt vis genom banköverföring med VISA/Mastercard.

Det fungerar även att handla på faktura hos Partykungen. De har ett samarbete med tjänsten Klarna. Det för att du kan få hem sakerna du beställt först – för att sedan betala den tillkommande fakturan.

 • Swish
 • Banköverföring (VISA/Mastercard)
 • Faktura (Klarna)

Betyg & omdöme för Partykungen recension

Partykungen har slagit sig fram som en av de bästa butikerna på nätet som har med fest och maskerad att göra. Vi tycker att deras nivå är hög – vilket märks av på deras snabba leveranser och härliga erbjudanden.

PÅ deras hemsida så menar de på att Partykungen har över 500 000 nöjda kunder i Sverige. Det är ett bra betyg för en butik som hanterar så många beställningar.

Vi kan helt klart rekommendera dig för Partykungen inför festerna. Det innebär att vårt omdöme blir ett bra sådant och högt betyg kan vi kosta på oss!

Betyg: 8/10

ANNONS: