Klippkungen

För dig som älskar godis så är Klippkungen en bra butik för dig. Här kan du köpa billigt godis som är på överskott. Det finns även flera godisboxar som du kan välja på. Perfekt att besöka inför fest eller party hemma.

Det säljs mycket godis i Sverige. Inte minst under påsk, halloween, och jul. Därför kan det vara bra att hitta en godisbutik på nätet som har riktigt låga priser att erbjuda. Vi tipsar här om aktuella erbjudanden som både kan handla om rabattkod eller utförsäljning som t.ex. en rea.

> Besök Klippkungen

  • Utbud: Godis – Boxar & överskottsgodis
  • Leveranstider: 1-4 dagar
  • Fri frakt: Ja, gratis frakt på köp över 100 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Kontakt & Support: Mail & telefon
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Huvudkontor: Sverige, Växjö

Rabatt & utförsäljning

Här lägger vi fram alla rabattkoder och outlets hos Klippkungen. Vårt mål är att du ska hitta kampanjer som är aktuella hos denna godisbutik. Det går att spara mycket pengar om du väljer att köpa ditt godis på nätet med en rabatt.


Stora mängder godis - Superbilliga priser

Klippkungen är en butik som slagit genom bland kunder som söker efter billigt godis. Här kan du köpa större mängder godis till låga priser. Du […]

» TILL ERBJUDANET


Sommarkampanj - Godis & snacks till lågt pris

Som kund inne hos Klippkungen så kommer du kunna ta del av generösa kampanjer. Just nu finns en stor rea på flera produkter som är […]

» TILL ERBJUDANET


Godis på överskott - Kort bäst före datum: Stor lagerrensning

Att köpa godis med kort bäst före datum är möjligt att göra hos Klippkungen.se Där kommer man ha ett stort utbud med godis på överskott […]

» TILL ERBJUDANET
Frakt & leveranstider

Det är en snabb leveranstid från Klippkungen. Du kommer få hem ditt godis via frakt på 1-5 dagar. Det kan bero på hur mycket du beställer – eller vart i Sverige du bor.

Det kommer dessvärre inte vara fri frakt av dina varor. Det kommer att kosta dig 49 kr. Om du skulle beställa hem godis på över 35 kilo så kan din frakt bli något dyrare. Du kan läsa mer om Klippkungens frakt inne på deras hemsida.

Du har öppet köp och ångerrätt i 14 dagar. Du kan skicka retur om du ångrar ditt köp hos Klippkungen. Du rekommenderas att kontakta kundtjänst om du skulle ha frågor om returer.

Överskottsgodis

Utbudet består av godis som finns under fliken ”ät snart”. Det innebär att du kan köpa billigt godis som överskott. Det kan vara perfekt inför en stor fest. Det är dessutom väldigt bra för miljön att köpa det godis som har ett kort bäst före datum.

I utbudet finns det mer än överskottsgodis. Det finns även massor av presenter. Det kan vara godis goodiebags & boxar som alltid är roligt att ta emot. I godisbutiken så kan du även hitta godis från USA eller sorter som är svåra att hitta på andra ställen.

Kolla in utbudet utan att bli allt för sugen!

Liknade butiker:

Omdöme

Om du har positva eller negativa erfarenheter av Klippkungen så får du gärna lämna ett omdöme. Du kan skriva ditt betyg eller åsikt under vår recension. Det är alltid bra att kolla vad andra kunder tycker om Klippkungen som butik.

Vi tycker själva att det är en mycker bra godisaffär som har det mesta man kan kräva. Det är en mycket bra butik för dig som vill hitta bra presenter eller gåvor.

Det finns chans ibland att kunna få gratis godis online. Det kan vara att man kan få varuprover hemskickade från nya sorters godis eller drycker. Vi kommer försöka samla dessa erbjudanden eller lagerrensningar bland alla rabatter.

Vårt samlade betyg för Klippkungen är 7/10.

ANNONS: