Coopers Candy

En härlig godisbutik som säljer både läsk och godis från USA. Alla i Sverige kan handla från Coopers Candy. Speciellt billigt blir det för dig som använder en rabattkod. Därför kommer vår recension att ta upp aktuella rabatter men även info om fri frakt, leveranser och utbud.

Hos Coopers Candy butik kan du inte bara köpa godis och läsk billigt på nätet. Det finns ett stort lager med mat och snacks.

> Besök Coopers Candy

  • Utbud: Mat, godis, snacks & läsk
  • Leveranstider: 1-4 dagar
  • Fri frakt & retur: Ja, på köp över 699 kr (Annars 49 kr)
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Kontakt & Support: E-mail
  • Ångerrätt: 14 dagar
  • Lager: Kista, Stockholm

Rabattkod & rea

Under nästan hela året så finns det Coopers Candy rabattkoder, kuponger eller lagerrensning för att komma ner i pris. Det svårt kan bara vara att hitta rabatter hos Coopers Candy. Därför har vi sett till att samla alla erbjudanden och kampanjer som vi hittar för deras webbutik i Sverige.


USA-godis på rea – upp till 60%

Hos Coopers Candy så är de specialiserade på godis och snacks från USA. Det gör att en del personer i Sverige älskar denna nätbutik. Många […]

» TILL ERBJUDANET


"Dagens deal" - Få rabatter varje dag på läsk & godis

Att varje dag få nya erbjudanden som gör det billigare att köpa hem godis och läsk på nätet är bra. Därför rekommenderar vi flera kunder […]

» TILL ERBJUDANET
Det kan vara extra billigt att handla under högtider. Vi har sett att Coopers Candy satsar hårt inför halloween, påsk eller jul. Då laddar man upp flera sjysta koder att använda för att köpa godis med rabatt. 

Frakt & leverans

Oftast finns det många frågor om hur det fungerar på frakt och leverans för Coopers Candy. Här följer all info som krävs för att beställa från butiken.

Leveranstiden för Coopers Candy är 1-4 arbetsdagar. Det är en snabb leverans som utförs av DHL, Postnord eller Budbee. Det går även att hämta din beställning hos lagret (Kista i Stockholm).

Coopers Candy har fri frakt på alla köp över 699 kr. Om du handlar för mindre belopp så kommer kostnaden för din frakt att vara 49 kr.

Om du ångrar ett köp hos Coopers Candy har du rätt att göra retur. Du har en ångerrätt på 14 dagar. Det bästa är att du kontaktar kundtjänsten hos Coopers Candy för att få rätt information.

Utbud

Hos Coopers Candy finns omkring 3000 olika produkter eller godissorter att välja mellan. Den stora vinnaren i deras butit är deras USA godis. Här kan man köpa unikt godis från USA som importerats till Sverige. I utbudet finns även japanskt och engelskt godis.

Det är inte bara godis som finns. Det finns även massor av läsk och snacks att köpa. Även dessa kategorier innehåller många varor som anses amerikanska. Det finns självklart mycket av de svenska märken som vi är mer vana vid.

Man kan även säga att det är en matbutik på nätet. Man har ett bra utbud av matvaror som man kan passa på att köpa hem.

Vi hittar inte många gratis varuprover som man kan testa på. Det finns normalt vis smakprov eller gåvor som denna typ av butik delar ut. Det är många som söker efter gratis godis att beställa hem. Skulle ett sådant erbjudande finnas så kommer vi ta med det.

Liknande butiker:

Omdöme i vår recension

Till slut så kan vi ge ett omdöme för vad vi tycker om Coopers Candy. Vår åsikt är att butiken har ett roligt och spännande urval av godis och läsk. Vi är mycket nöjda med deras leveranstider, men lite synd att det är fri frakt på endast stora köp.

Du får mer än gärna lämna ditt omdöme för nätbutiken. Har bra eller dåliga erfarenheter med att handla här? Skriv gärna i våra kommentarer längre ner.

Betyget för vår Coopers Candy recension blir 7/10

ANNONS: