Netzilla

Netzilla är en butik online som har massor av roliga och häftiga prylar till salu. Många kunder hos Netzilla använder rabattkoder eller fyndar billigt på rea. I denna recension så väljer att samla erbjudanden och rabatter som finns för butiken.

Utöver det så kommer vi ger vårt omdöme för Netzillas frakt, retur, leveranstider, kundtjänst och deras utbud. Hitta allt som krävs innan du handlar i denna härliga hobby- & prylbutik på nätet.

  • Utbud: Gadgets, hobbyprylar, smarta & häftiga saker
  • Leveranstider: 1-3 dagar
  • Fri frakt: Alltid gratis frakt
  • Omdöme/betyg: Bra, 6/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Retur: 30 dagars ångerrätt
  • Huvudkontor: Helsingborg, Sverige

Rabatt & erbjudanden

Det finns gott om erbjudanden och kampanjer att använda på alla din inköp från Netzilla. Som ny kund kan du nästan alltid räkna med att få rabattkod för att använda i kassan innan du betalar.


Kul prylar & gadgets för billiga priser - Alltid fri frakt

Hos pryl- och hobbybutiken Netzilla så kan du köpa massor av olika grejer för billiga priser. Fokus ligger på kul prylar för hemmet, eller smarta […]

» TILL ERBJUDANET
Om du inte hittar några aktuella kampanjer, rabattkoder, eller outlets så kan du alltid gå in till deras hemsida. Där kan du hitta mer information.

Frakt & retur

Det är alltid fri frakt på dina inköp hos Netzilla. Oavsett vilket belopp du handlar för så kommer det vara gratis frakt.

Det kommer vara snabba leveranser av dina varor från Netzilla. De har en leveranstid på endast 1-3 dagar. Du kan välja mellan flera olika alternativ för din frakt.

Det kommer vara möjligt att göra retur av dina varor hos Netzilla med ångerrätt på 30 dagar. Det bästa inför att du ska göra en retur är att kontakta kundtjänsten hos Netzilla eller läsa mer info på deras hemsida.

Utbud

Det är ett lekfullt, häftigt och bra utbud av varor som finns hos Netzilla. Denna butik har samlat både smarta uppfinningar till mer onödiga hobbyprylar.

Det är helt klart en prylbutik som har sakar som du kanske inte riktigt visste om att du behövde, innan du såg dom. Det är helt klart värt ett besök om du är uttråkad & vill ha tips på saker att göra. Man kan spendera mycket tid i deras lager.

Det finns en del saker från Kina som har importeras i deras utbud. Det finns även de butiker som direkt kan sälja dessa prylar till dig.

Liknande butiker: 

Omdöme i vår recension

I slutet av vår recension så ger vi alltid ett betyg. Det betyget som vi ger Netzilla är högt. Att ha ett såpass roligt sortiment blandat med låga priser är perfekt. Att man då även får gratis frakt på alla inköp är självklart en ytterligare fördel med nätbutiken.

Har du omdöme för Netzilla så kan du lämna en kommentar nedaför med dina erfarenheter.

Vårt slutliga betyg för butiken är 6/10.

ANNONS: