MiniInthebox

En butik som inte många slår när det kommer till billiga priser är Miniinthebox. Det är en webbutik som säljer massor av grejer till låga priser. Ännu billigare kan du handla om du använder en MiniintheBox rabattkod eller köper på rea. Vi tipsar i denna MiniintheBox recension om senaste erbjudanden.

Utöver kampanjer – så kommer vi även tipsa om info kring frakt, retur, leveran & kundsupport. I slutet sammanfattar vi denna nätbutik med ett omdöme i form av ett betyg mellan 1-10.

  • Utbud: Allt möjligt – Skönhet, smink, smarta prylar, kläder m.m.
  • Leveranstider: Upp till 5 arbetsdagar
  • Fri frak: Gratis frakt på köp över 35$
  • Omdöme/betyg: Bra, 6/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail

Rabattkod & discount

Det finns lite olika knep för dig att komma ner ytterligare i pris hos MiniintheBox. Butiken delar med jämna mellanrum ut rabattkoder (discouts) eller erbjuder en stor rea (outlet) på stora delar av sitt utbud. Vi tipsar om alla de erbjudanden och deals som kan finnas hos MiniintheBox.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Du kan även besöka MiniintheBox Sverige för att kunna hitta kampanjer och erbjudanden som du kan använda. Det finns nästan alltid något på rea eller som du kan köpa med en rabattkod.

Frakt, retur & leveranstid

MiniintheBox är en kinesisk webbutik som säljer billiga saker från Kina. Det innebär att du kan handla otroligt billigt – men dessvärre att leveransen kan dröja.

MiniintheBox har en leveranstid på ungefär 30-60 dagar. Det är väldigt länge om vi jämför med de bästa svenska butikerna på nätet. Många av deras kunder har reagerat i omdöme över den långa leveranstiden från MiniintheBox.

Du kommer att kunna få gratis frakt från MiniintheBox om du handlar för ett visst belopp. Just nu ingår fri frakt på köp som görs för cirka 350 kr.

Observera gärna att det kan tillkomma avgifter när du ska importera saker via den svenska tullen. Du kan läsa mer om avgfiter och retur inne hos MiniintheBox.

Saker i deras utbud

Du kommer garanterat kunna hitta saker som du vill beställa hem inne hos MiniintheBox. De har ett riktigt stort utbud av prylar som passar alla. Oavsett för barn, män, eller kvinnor.

Det finns allt inom hudvård och skönhet. Där samlas många produkter som har med billigt smink/makeup, hygienartiklar eller hudkrämer. Det finns både från nya och unika märken – men även från varumärken som finns hos många svenska smink & makeup butiker online. Vilket skapar en bra blandning.

Det finns mycket att hitta för dig som vill köpa billiga grejer inom hobby. Det finns smarta uppfinningar till hemmet eller elektronik som är mycket prsivärd. Vi tycker alltid att det är kul att titta in i butiker med denna typ av produkter.

Man kan även kalla sig för en klädbutik. De har både skor och kläder till mycket låga priser. Det har blivit väldigt populärt att kunna beställa kläder billigt som skickas från Kina.

Liknande butiker & recensioner

Här hittar du några butiker som är relaterade till MiniintheBox.

Omdöme i vår recension

MiniintheBox är en butik som anses ha ett multi-utbud. Det innebär att man har lite av allt helt enkelt. Det är självklart något som vi ser positivt på. Desto större utbud – desto större chans är det att du hittar saker som du vill köpa till hemmet.

En annan stor fördel är självklart deras priser. De otroligt låga priser och ger i vissa fall nästan bort gratis produkter till sina kunder. Vi hittar lägsta priser på bara några ynka ören.

En nackdel är dock leveransen från MiniintheBox till Sverige. Det kan dröja ett ganska långt tag innan din beställning hamnar i din brevlåda eller utanför din dörr. Det finns exempel där det har tagit 2-3 månader innan paket har levererats.

Vårt betyg till MiniintheBox i denna recension blir totalt 6/10 poäng.

ANNONS: