Parfym SE

I denna recension hittar du info & rabattkoder hos Parfym SE. Butiken har goda omdömen på nätet och beröms för sitt stora utbud av billiga parfymer. Läs vidare för att hitta rabatter, kuponger eller outlets.

Du hittar mer information om frakt och retur av dina varor från Parfym SE. Det är viktigt för dom att du som kund känner dig trygg med att handla i deras parfymbutik på nätet. Skulle du ha frågot så behöver du bara vända dig till deras kundstjänst.


  • Utbud: Parfymer, smink & hudvård
  • Leveranstider: 1-2 dagar (Gotland & Norrland = 2-3 dagar)
  • Fri frakt & retur: Nej, endast 29 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & Support: Mail
  • Ångerrätt: 14 dagar
  • Huvudkontor: Sverige, Habo

Rabattkoder & rea

Här nedanför kan du se en lista med de senaste erbjudanden som finns hos Parfym SE. Det kan finnas rabatter med hjälp av gratis koder och kuponger. Det allra vanligaste är dock att butiken erbjuder outlets av parfymer. Där kan du ofta spara mellan 50-70% av alla dina inköp.


Spara 60% på hos Parfym.se - Sommarpriser

Butiken Parfym.se har nu en stor rea på mängder av produkter i deras sortiment. Dessa kan du enkelt hitta genom att ta dig vidare till […]

» TILL ERBJUDANET


Fynda parfymer med 50% rea - Parfym SE

Butiken Parfym.se har under flera år erbjudit massor av outlets och reor. Främst så är det parfym rea som står i fokus. Vilket inte känns […]

» TILL ERBJUDANET
Du kan alltid gå in till hemsidan för Parfym SE för att kolla in alla kampanjer som finns aktuella idag. De brukar ha tips på sin rea på nätet eller om det finns någon tillgänglig rabattkod att använda när du betalar.

Frakt & retur

Den leveranstid som gäller för Parfym SE är endast 1-2 dagar. Det är en mycket snabb expressleverans. Vilket är ett stort plus. Om du skulle bo i Norrland eller på Gotland så förväntas frakttiden vara 2-3 dagar.

Det finns ingen gratis frakt hos Parfym SE. Det kan finnas erbjudanden som ger dig fri frakt av dina produkter. I normala fall så kostar leveransen endast 29 kr. Det kan påverkas om du skulle ha en större beställning.

Du har ångerrätt att skicka tillbaka varor till Parfym se via retur. Det bästa är om du kontaktar deras support för att lösa ditt problem på bästa vis.

Utbud

Som namnet avslöjar så säljer Parfym SE massor av parfymer. Här samlas inte mindre än 200 olika märken som du kan välja mellan. Det är från välkända varumärken så som Victoria Secret, Calvin Klein, Hugo Boss, Gucci, Diesel m.m. Totalt så ska det finnas upp till 200 märken hos Parfym se. Vi orkar inte räkna!

Parfym SE är inte bara en parfymaffär – här har man andra produkter också. Det är även en makeup butik och säljer billig hudvård online. Det gör butiken ännu bredare och bättre för alla som vill handla mer än bara parfymer.

Det finns produkter som passar för både dam och herr. Det gäller både skönhetsprodukter och parfymer. Det är både kvinnor och män som kan glädjas av stora delar av deras lager.

Att kunna samla många köp i samma beställning är bra. Då kan du man köpa parfymer till hela familjen. Speciellt bra är det då om man hittar en rabatt eller rea att handla med.

Det har funnits gratis varuprover av parfym, hudvård & makeup tester hos Parfym SE. Det är då varuprover som man kan få hemsickade för att prova på. Då kan en liten dosering som ska räcka för att avgöra om produkter passar just dig.

Liknande butiker:

Omdöme i vår recension

Till sist så kommer vi i denna Parfym se recension att ge dig vårt omdöme och ett betyg till butiken. På det stora hela är vi väldigt nöjda med butiken. Det är ett stort utbud med snabba leveranstider. Det är knappast fel.

Många verkar ha väldigt goda erfarenheter av att handla hos Parfym se. Det kan man se på alla de omdömen som finns på Trustpilot m.m. Det är viktigt att man inte känner att det är en bluff och att man är trygg. Vi kan garantera att Parfym se är en säker och bra webshop.

Det enda som är lite dåligt är att det inte finns fri frakt av sina produkter. Dessutom så finns det bara e-mail du kan använda för att kontaka kundtjänsten.

Vårt slutliga betyg för butiken blir 8/10.

ANNONS: