Av Therese Alfredsson skrevs den juni 11, 2021

Midsommarrea – Spara 20% & få gratis frakt

Just nu går det att handla billiga grejer från LightintheBox. Detta är en kampanj som butiken har lagt ut för alla sina kunder i Sverige. Detta är rabatter som de erbjuder för sina kunder fram tills midsommar. Det är med andra ord en sommarrea som vi får ta del av hos LightintheBox. Passa på att få upp till 20% billigare priser och gratis frakt.


> Få 20% billigare priser + fri frakt hos LightintheBox

  • Massor av produkter som hör sommaren till
  • Gratis frakt
  • Lägre priser på redan låga priser

Hos LightintheBox så hittar du allt möjligt att beställa hem. Allt från elektronik till kläder och smink. Det är helt klart en av de mer breda butiker som vi rekommenderar dig att bli kund hos. Denna butik importerar billiga saker & varor från Kina. Något som man i Sverige kan enkelt ta del av. Du kan läsa mycket mer information om deras utbud m.m. med hjälp av en recension. Vi har en recension där du kan läsa mer om LightintheBox Sverige frakt, rabatt & omdöme. Där hittar du oftast svar på frågorna som du kan tänkas ha av butiken.

Något som oftast kan avskräcka svenskar från att beställa grejer från en kinesisk butik är allt kring leverans och import. Du slipper just nu att oroa dig för fraktkostnader. LightintheBox är just nu en butik med gratis frakt av alla dina beställningar. Fram tills midsommar har du alltså chansen att importera utan extra kostnader.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *