Av Therese Alfredsson skrevs den december 16, 2021

Utförsäljning hos LightInTheBox – 50% rea

Under denna vinter så kan vi förvänta oss flera sjysta reor på nätet. En butik som tar detta på allvar är LightIntheBox. En butik som har allt mellan kläder till hobbyprylar. Fördelen med att handla hos LightInTheBox är alltid priset. Nu har de stora delar av utbudet med 50% rea.

Erbjudandet kommer gälla fram till jul – och det finns flera andra rabatter och utförsäljnigar på deras hemsida.


> Fynda med 50% rea hos LightInTheBox

  • Importera billigt från Kina
  • Gigantiskt utbud – Kläder, skor, smink, hobbyprylar, elektronik m.m.
  • Massor av erbjudanden aktuella på sidan

Detta är en av flera Kina butiker som säljer grejer billigt. Det är lite av deras affärsidé. Du plockar på dig billiga grejer från deras utbud. Sedan kommer ditt paket att fraktas till Sverige från Kina. Det kan i vissa fall dröja lite längre angående leveranstider, tull och kostnad av din frakt. Du kan läsa mer om LightinTheBox i omdöme & recension som vi har skapat för denna butik.

LightInTheBox gör det väldigt enkelt för dig att pressa ner priserna. Vi använder oss själva av butiken vid jämna mellanrum. Kan vara bra inför en fest eller om du behöver fylla på med t.ex. billig elektronik. LightInTheBox gör det även enkelt för dig vid betalningen. Du kan nämligen välja mellan flera olika betalningsmetoder. Det är t.ex. en butik med PayPal på nätet som gör det säkrare och smidigare vid kassan.

Fler fördelar med att handla hos LightIntheBox kommer du nog märka av när du tar dig till hemsidan. Lycka till med din shopping!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *