Klingel

Hos butiken Klingel kan du köpa billiga kläder & skor med hjälp av rabattkoder eller på rea. I denna recension kan du läsa mer om aktuella rabatter och outlets som gäller hos Klingel. Du får även mer information om frakt, leveranstider, kundtjänst. I slutet av recnensionen ger vi dig även vårt omdöme om Klingel som nätbutik.

Detta är en kombinera kläd- och skobutik på nätet som alltid håller låga priser. Hos Klingel Sverige hittar du snabbt till billiga kläder för både dam och herr. Det finns allt som t.ex. jackor, skor, klänningar, toppar, blusar, tröjor, trosor och kalsonger. Det finns även lite i utbudet som passar som inredning till hemmet.

> Besök Klingel

Aktuell rabatt: Anmäl dig till nyhetsbrev – Få 100 kr gratis

  • Utbud: Kläder, skor, inredning, träning
  • Leveranstider: 5-7 dagar
  • Fri frakt: Nej, cirka 55 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Retur: 14 dagar ångerrätt
  • Huvudkontor: Malmö, Sverige
  • Betalningar: VISA, Mastercard, PayPal, Faktura

Rabattkod & rea

Det är nästan alltid någon form av rea hos Klingel. Deras stora lager öppnar för att de alltid behöver ha lagerrensning med hjälp av outlets. Du hittar alltid snabbt till den aktuella Klingel rea inne på deras butik. Där finns ständigt erbjudanden och kampanjer som ger dig rea-priser på kläder och skor.


Rea på 50% - Stora märken hos Klingel

Det finns massor av produkter som finns till lägre priser inne hos Klingel. Där kommer man just nu har en outlet online där man säljer […]

» TILL ERBJUDANET


Rabattkod 2021 hos Klingel - Få 100 kr

Under 2021 så har Klingel startat med att dela ut en rabatt till alla kunder. Denna kupong kommer att ge dig 100 kr att använda […]

» TILL ERBJUDANET
När det kommer till Klingel rabattkod så är det oftast något som du hittar hos rabattsidor – som vi. Vår sida försöker uppdatera med nya rabattkoder som du kan använda hos Klingel i vår lista här i recensionen.

Det finns även erbjudanden som du kan hitta inne hos Klingel. Där kan man få rabatter genom nyhetsbrev och direkt i din e-mail. Det finns även tävlingar där man vinner fina priser. Det är helt klart att värt att besöka Klingel ibland för att hålla sig uppdaterad.

Frakt & retur

Leveranstiden för dina inköp inne hos Klingel beräknas till 5-7 arbetsdagar. Det är en hyfsat snabb leverans – men inte lika snabb som många konkurrenter. Det finns lite olika fraktalternativ som du kan välja när du betalar för dina varor.

Klingel erbjuder inte fri frakt – istället så har de en kostnad på 55 kr. De skriver också på sin hemsida att det kan tillkomma en avgift från Postnord på ytterligare 49 kr.

Om du vill skicka tillbaka kläder, skor eller inredning som du har beställt från Klingel så kan du göra en retur. Du har upp till 14 dagars ångerrätt. Du hittar mer information om hur man gör en retur till Klingel på deras hemsida. Du hittar du adress till denna klädbutik och deras lager.

Om du har fler frågor angående gratis frakt, retur eller leveranssätt så kan du alltid kontakta Klingel via deras kundtjänst. Där hjälper de dig rätt – och gör det tryggare för dig att handla.

Utbud – Kläder, skor, inredning

Den allra största delen för Klingel utgår ifrån damkläder. Det är ingen tvekan om att de har fokus på mode för kvinnor. Deras lager skapar ett brett utbud där det finns t.ex. tröjor, byxor, klänningar, trosor, Bhar och mycket annat.

Om vi jämför med alla kläder för män så ser vi inte lika stort utbud av herrkläder. Det finns fortfarande väldigt mycket att köpa även här. Till exempel så finns billiga kostymer, skjortor, och kalsonger.

Man bör heller inte missa deras skor. Denna kategori finns det nästan alltid skor på rea. Det innebär att det finns goda chanser för dig att spara mycket pengar.

En annan kategori som man har hos Klingel är heminredning. Det kan då vara tal om mindre möbler, gardiner och mattor. Det går helt klart samla många köp till både män och kvinnor. Samtidigt som man kan köpa billiga grejer för att göra sitt hem lite finare.

Liknande butiker:

Kundtjänst

Du kommer kunna kontakta Klingel med hjäp deras kundtjänst. Där kan du få support om du har frågor. Främst kommer det in frågor angående rabattkoder, frakt och retur. Det är möjligt att ställa alla frågor som du har.

  • Telefon: 0774-44 44 00
  • Email: info@klingel.se

Omdöme

Vår omdöme för Klingel i helhelt är lovande. Vi tycker att deras lager bjuder på unika och inte minst billiga kläder på nätet. Vi tycker om att det finns kläder för både dam och herr. Det finns dessvärre inte mycket barnkläder att köpa hos Klingel.

Vi gillar även att man har blandat mode med inredning. Det ger kunden en chans att samla många olika köp på samma butik. Det blir smidigare och billigare.

En annan grej som alltid är välkommet är deras rabattkoder och kampanjer med rea. Klingel håller på ett sådant vis nere alla sina priser. Därför är det nästan alltid prisvärda och billiga grejer att köpa. Du hittar enkelt till deras låga priser via deras aktuella rea, eller under fliken ”fynd” i deras huvudmeny.

Om du föredrar att beställa hem kläder och inredning från kateloger så är det möjligt. Klingel är ett postordersföretag som du kan beställa via en katalog. Mer info om detta finns på hemsidan.

Vi symboliserar vårt omdöme med hjälp av att sätta ett betyg på Klingel.

Vårt slutliga betyg blir 7/10.

ANNONS: