Spartoo

Spartoo är en butik med mode inom skor och kläder. Du kan hitta billiga erbjudanden med hjälp av outlets eller rabattkoder. I denna recension om Spartoo så samlar vi inte bara rabatter att använda i kassan. Här kan du läsa mer om Spartoo frakt, leveranstider, kundtjänst och mycket mer.

Många verkar har goda erfarenheter med att köpa kläder hos Spartoo. Omdömet från vår sida är det är en bra nätbutik. Inte minst så är utbud strålande. Här hittar man enkelt damkläder och herrkläder inom det mesta. Man kan välja mellan 2300 olika märken.

Det gäller alltid fri frakt & retur av dina inköp från Spartoo. Att det är helt gratis frakt är självklart ännu en stor fördel!


> Besök Spartoo

  • Utbud: Kläder & skor (Dam, herr & barn)
  • Leveranstider: 2-7 dagar
  • Fri frakt & retur: Ja
  • Omdöme/betyg: Bra, 9/10
  • Kontakt & Support: Telefon, mail & chatt

Aktuella kampanjer & rabatt

Här listar vi alla rabattkoder som gäller för Spartoo idag. Det är inte bara kuponger med rabatt som vi tipsar om. Det kan även finnas andra erbjudanden som t.ex. outlets. Många av dessa discounts & rabatter är väldigt bra att använda när du ska betala i kassan. Det sparar dig mycket pengar när du handlar skor och kläder online.


Vinn 845 kr i rabatt – Spartoo

Alla kunder som handlar hos Spartoo har en chans att gå med i deras panel. Väl där så kommer flera medlemmar att belönas med en […]

» TILL ERBJUDANET


Rea på 60% - Kläder & skor från stora märken

Spartoo har valt att erbjuda sina kunder en stor rea på nätet. Närmare 60% billigare priser kommer att gälla på stora delar av deras utbud. […]

» TILL ERBJUDANET


Kläder från kända märken hos Spartoo – 60% rea

Som kund hos Spartoo så har du blivit van vid att deras butik erbjuder flera stora reor under ett helt år. Nu är det dags […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »


Fri frakt & retur

En stor fördel med Spartoo är att man har gratis frakt. Du kan också förvänta dig att kunna skicka tillbaka kläder som du inte vill ha – eller beställt i fel storlek. Det är nämligen gratis retur hos Spartoo som gör det enkelt och billigt för dig.

Leveranstider för dina beställningar hos Spartoo är på max 7 dagar. Det innebär inte att det tar en vecka. Flera gånger dröjer det bara 3-5 dagar för att du ska få hem det du köpt.

Utbud av märkeskläder

Det finns 2300 olika märken att välja från hos Spartoo. Bara det avslöjar vilket brett utbud man har inom kläder och skor. Det finns dessutom mode för dam, herr och barn. Vilket innebär att du kan köpa kläder för hela familjen på samma gång. Använder du dessutom ett en bra rabatt så kan du spara tusenlappar.

Det är främst billiga märkeskläder som säljs inne i deras klädaffärer på nätet. Det har blivit ett signum för Spartoo att vara accessoerade med märkeskläder till låga priser.

Vi kan naturligtvis inte rada upp alla 2300 olika märken som finns hos butiken. Det är nästan enklare att rada upp de märken som inte finns med i deras kläd- och skobutik online.

Några av de mest populära märken är Vans, Calvin Klien, Dr Mertens, Armani, Nike och Adidas.

Liknande butiker: 

Kundtjänst & kontakt

Har du problem eller frågor så rekommenderar vi dig att gå vidare till Spartoo. Där hittar du all den information som du kan tänkas ha. Hittar du inte den info som du vill ha så kan du kontakta Spartoo via telefon, chatt eller email. Du kan välja själv vilket av dessa knep som passar dig bäst.

Kundtjänsten är alltid till bra support och du kan känna dig tryggare när du köper saker hos butiken.

Omdöme & erfarenheter

En anblick över vad kunder tycker om Spartoo så är det mest goda omdömen. Alla stora butiker har naturligtvis de kunder som varit missnöjda med frakt och leveranser. Det är inte alltid som det är butikens fel att du fått vänta en extra dag eller liknande.

Vårt betyg för Spartoo är att det är en av de bästa webbutiker för att handla kläder och skor. Det är en bransch som kräver tydlighet i frakt och retur. Därför är deras gratis returer ett stort plus. Vi tycker också om deras kampanjer som ger dig ofta presentkort, rabatt, eller annat som resulterar i lägre priser.

Betyget blir totalt: 9/10 poäng

ANNONS: