Jotex

Jotex är en butik på nätet som säljer allt inom heminredning. Här kan du fynda billiga gardiner, mattor, soffor eller bord. Ännu billigare blir det om du hittar erbjudanden om rabattkoder, kuponger eller reor.

I denna Jotex recension så ger vi dig all info som krävs om frakt, leveranstider, returer, utbud och betalningsmetoder (faktura m.m.). Vi passar även på att tipsa om de bästa Jotex rabattkoder och outlets.


> Besök Jotex

  • Utbud: Möbler & inredning
  • Leveranstider: 3-4 dagar
  • Fri frakt & retur: Cirka 49 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Kontakt & Support: Mail & telefon
  • Huvudkontor: Sverige, Stockholm
  • Ångerrätt: 30 dagar
  • Betalningar: Banköverföring

Jotex rabattkoder & outlets

Det är knappast ovanligt att Jotex har erbjudanden i form av rabattkuponger eller rea. Det är perfekt tillfälle för dig att passa på att handla inredning till ett lägre pris.

Det har funnits lite olika typer av erbjudanden hos Jotex genom åren. Inte minst så finns det rabattkoder att hämta. Dessa rabattkoder & kuponger fungerar som kuponger gör i en fysisk butik. Du lämnar in din Jotex rabatt i samband med att du betalar för dina produkter i kassan. Sedan kommer du få ett billigare pris på din order.

Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.

Förutom rabattkuponger och koder så finns det andra vägar för billigare priser på dina inköp från Jotex. Det finns nästan alltid heminredning som finns att köpa billigt på rea eller outlets. Det är smidigare att handla under en Jotex outlet. Då krävs det inga koder eller kuponger för att aktivera de lägre priserna.

Vi kommer att uppmärksamma om vi hittar stora outlets hos Jotex. Det är dock en god idé att besöka deras inredningsbutik för att hålla dig uppdaterad om alla billiga priser som erbjuds i samband med en rea, outlet eller utförsäljning.

Det är sällan som vi hittar erbjudanden där du kan få saker gratis hemskickade till brevlådan. Oftast handlar det om rabatter.

Jotex frakt, leverans & retur

När det handlar om frakt och leverans från Jotex så finns här inget att gnälla på. Det är en butik som har snabba leveranser. Ännu snabbare blir det även om du väljer expressfrakt. Det är ett alternativ du har om du snabbt vill få hem de produkter du handlat hos Jotex.

Jotex har en leveranstid på cirka 3–5 arbetsdagar. Notera gärna att leveranstiden kan påverkas av vad du har beställt från deras butik. Större inköp av soffor eller möbler kan ta något längre tid. Däremot så kan mindre beställningar och paket skickas snabbt och smidigt. Du kan självklart läsa allt om leveranstider och frakt väl inne hos Jotex hemsida.

Om du har mottagit en leverans från Jotex som är fel – eller som du ångrar. Då kan du självklart göra en retur hos Jotex. Du har alltid 30 dagars rätt för att göra retur av dina inköp. Du kommer att få själv skicka in din returfrakt. Det kan tillkomma extra kostnader för detta. Det beror på om du endast vill byta produkter eller om ett fel har skett. Det säkraste är att alltid höra av sig till Jotex kundssupport om du har frågor om returer.

Utbud & produkter

Jotex täcker upp nästan allt du behöver i hemmet när det kommer till möbler och inredning. Det finns allt från större möbler till mindre detaljer så som mattor och gardiner.

Du kan enkelt använda menyn för att navigera dig till de produkter som du är ute efter. Där kan du enkelt sortera fram möbler, sängar, mattor, gardiner eller dekoration. Du kan även söka efter dina produkter i deras sökfält.

I deras meny så kan du även få fram olika typer av erbjudande. Du kan klicka in dig på ”outlet” för att se alla varor som du kan köpa för ett tillfälligt lägre pris.

Liknande butiker:

Kontakta Jotex support

För att komma i kontakt med Jotex kundtjänst så kan du välja att ringa in till butiken. Där kommer du att kunna ringa mellan 07:30 – 19:00 på vardagar. Där kommer de att hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan tänkas ha.

Det finns även gott om hjälp att få i Jotex support via FAQ. Där har de radat upp alla de vanligaste frågor som du kan tänkas ha.

Betyg & omdöme

Vårt omdöme för Jotex butik på nätet blir ett gott sådant. Vi väljer att sätta ett högt betyg för Jotex tack vare deras popularitet, villkor och utbud av varor. Det finns verkligen inte mycket att klaga på.

Det märks verkligen att Jotex ingår bland Ellos Group. Det känns att de som driver butiken har en lång erfarenhet kring postorder/internetshopping. Det märks inte minst på deras högklassiga vis att behandla sina kunder. Alltid hjälpsamma. Sällan problem och krångel.

ANNONS: