VidaXL

För dig som vill köpa billig inredning till hemmet så är VidaXL en butik för dig. Där kan man få låga priser med hjälp av de VidaXL rabattkoder eller kuponger som du kan läsa om här.

Du kan förvänta dig att få gratis och fri frakt av dina varor som du köper hos VidaXL inom Sverige. Det är en stor fördel enligt oss. Det är alltid bäst att ha en enkelt och kostnadsfri leverans av möbler och inredning.

Läs om vår recension för att få vårt omdöme för VidaXL i Sverige.

> Besök VidaXL

  • Utbud: Möbler, inredning, lampor, mattor
  • Leveranstider: 6 dagar
  • Fri frakt & retur: Alltid gratis frakt
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Ångerrätt: 14 dagar
  • Betalning: Banköverföring, PayPal, Klarna (Faktura)

Rabattkod & kuponger

Att hitta kupongkoder eller rabatter hos VidaXL är inte alls ovanligt. Det finns nästan alltid ett erbjudande eller rabattkod att använda dig av. Målet med alla dessa gratis koder & kuponger är att du ska få lägre och billigare pris. Du kan spara väldigt mycket pengar på billiga möbler och inredning på nätet med dessa kampanjer.


Möbler & inredning på auktion online – VidaXL

Vill du handla ännu billigare möbler till hemmet? Då bör du kolla in VidaXL som har ett stort utbud av möbler som säljs via auktion. […]

» TILL ERBJUDANET


Köp saker på auktion på nätet - Vidaxl

För att kunna köpa riktigt fina saker till ett lågt pris – så kan en auktion vara till din hjälp. Hos Vidaxl så har man […]

» TILL ERBJUDANET
 

I vår lista med erbjudanden så kan du hitta aktuella kampanjer som gäller hos VidaXL idag. Du kan även direkt gå till deras hemsida för att se vilka koder eller kuponger som man erbjuder där.

Frakt & retur

VidaXL erbjuder fri frakt på alla dina inköp.

Det är en stor fördel att få gratis frakt oavsett om du har en stor leverans eller bara något mindre. Det finns lite olika leveranssätt som du kan välja inne i deras butik. Det kan bero på varit i Sverige du bor.

Leveranstiden för VidaXL är mellan 5-7 dagar. På deras hemsida så står det ”omkring 6 arbetsdagar”. Det är tyvärr inte möjligt att beställa expressleverans för en snabbare frakt.

Det är självklart möjligt att göra retur av varor som du vill skicka tillbaka. Du har alltid ångerrätt på dina varor i minst 14 dagar. Du kan läsa mer om VidaXL retur inne i deras hemsida och hitta adress för dit du ska

Utbud

Allt för hemmet! Här kan man hitta en häftig fåtölj till vardagsrummet, bord till köket eller barstol till man-cave. Det är bara din fantasi som tar stopp i de stora utbudet av möbler och inredning till hela hemmet.

Det är mycket nytt som finns i utbudet – så denna möbelbutik håller i trender och design. De kommer dessutom att sälja stora delar av deras lager på rea. En lagerrensning för att få plats för nya lampor, utemöbler, skrivbord, soffbord, stolar, mattor m.m.

Vi tycker helt klart att det är ett utbud som håller hög nivå både på kvalité och kvantité.

Liknande butiker: 

Omdöme

Vi avslutar våra recensioner med ett betyg. Där ger vi en helhet av vad vi tycker om deras inredningsbutik. Om du har erfarenheter av att handla grejer från VidaXL så får du gärna lämna en kommentar nedanför vår VidaXL.

Vår bild av VidaXL är att det helt klart är en trygg butik att handla hos på nätet. Vi ser flera positiva omdömen om hemsidan hos t.ex. Trustpilot..

Vårt betyg för butiken blir 8/10.

ANNONS: