Hulténs

Hulténs har blivit en populär butik inom möbler och inredning på nätet. I denna recension kommer du inte bara att få tips om en stor rea eller en gratis rabattkod att kunna använda. Här kommer du även kunna hitta mycket information och omdöme för Hulténs.

Bland den infon så kommer du kunna se Hulténs frakt, leveranstider, retur och kundtjänst. Det är helt enkelt bra att kunna läsa ett omdöme för de butikerna som du planerar att handla hos.


  • Utbud: Inredning – Möbler, lampor, mattor grillar m.m.
  • Leveranstider: Mellan 1-4 arbetsdagar
  • Fri frak: Nej, cirka 49 kr (Gratis frakt på köp över 499 kr)
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Huvudkontor: Staffanstorp, Sverige

Rabattkod & rea

Här hittar du alla de aktuella rabattkoder och rea-kampanjer hos Hulténs. Med erbjudanden så kan du se till att spara många hundralappar – ja, kanske till och med tusenlappar. Du hittar alla de kampanjer med rabatter och reor inne i denna recension. Här nedanför har vi en lista med de nyaste och bästa erbjudanden som vi hittar från Hulténs.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Oftast kan det vara enklare att utnyttja låga priser med hjälp av en rea hos Hulténs. Då är priset alltid inräknat i det slutliga beloppet – och du behöver inte göra någonting. När det kommer till Hulténs rabattkod så är det en kupong du behöver hitta på nätet. Sedan behöver du ange koden eller kupongen i kassan innan du betalar det slutliga priset.

Frakt, retur & leveranstider

Att kunna beställa hem grejer med fri frakt hos Hulténs är inte möjligt. Alla ordrar kommer att kosta mellan 65 kr -179 kr. Berorende på hur stor beställning du har lagt in hos butiken. Om du ska beställa dina varor med hemleverans till din dörr så kommer kostnaden för din frakt bli mellan 175 kr – 495 kr.

Fördelarna med Hulténs frakt är att de har korta leveranstider. Till ett postombud så beräknas leveransen ta ungefär 1-4 helgfria dagar. Skulle du beställla hemleverans så är det snarare 4-7 dagar du bör förvänta dig.

Du hittar enkelt returadress för Hulténs om du skulle vilja skicka tillbaka varor som du beställt. Det är möjligt att göra en retur till Hulténs inom 14 dagar. Du bör alltid kontakta deras kundtjänst för att få mer information om dina returer och ångerrätt.

Utbud – snygga möbler, inredning och grillar

En snabb anblick inne hos Hulténs utbud av möbler och inredning ger oss en bra känsla. Där hittar vi inte bara ett mycket brett lager som har mycket möbler billigt till salu. Där kommer du även kunna hitta inredningsdetaljer så som lampor, mattor, och utomhusmöbler till trädgården.

I utbudet så har man även lagt till en stor och populär kategori. Där har man massvis med grillar som man kan beställa hem med leverans. Där kan man spara mycket på grillar från stora tillverkare.

Man verkar ha en vinkling mot möbler och grillar som passar till i sommaren. Det är både inomhus- och utomhusmöbler som trängs i deras utbud.

Liknande butiker: 

Omdöme

Det är många nöjda kunder som har delat med sig av sina erfarenheter av inköp från Hulténs. De absolut flesta recensioner som lämnats på Trustpilot m.m. är positiva. Det bådar gott!

Hulténs är ett företag som har flera fysiska butiker. Det indikerar på att det är ett mycket seriös möbelbutik på nätet som absolut inte bjuder på bluffar eller liknande.

Vårt slutliga betyg för Hulténs kommer att sluta på 7/10. Vi har verkligen uppskattat om det vore bättre fraktalternativ. Till exempel att man skulle kunna få gratis leverans vid köp över en viss summa.

ANNONS: