EMP Shop

EMP Shop är en butik i Sverige som säljer coola kläder till dam, herr, och barn. Inte sällan så har deras kläder med rock och hårdrock att göra. Det finns bandtröjor, jackor i skinn, och utbud med vanliga streetwears.

I denna EMP Shop recension har vi samlat rabattkoder du kan använda. Detta tilllsammans med massor av info kring frakt, leveranstider och retur. Självklart avslutara vi även med att sätta ett betyg med vårt eget omdöme för EMP Shop online.

> Besök EMP Shop

Få 15% rabatt med koden: SALE15

  • Utbud: Kläder inom rock n’ roll, accessoarer, merchandises m.m.
  • Leveranstider: Inom 5 arbetsdagar
  • Fri frak: Nej, cirka 59 kr (Gratis frakt för alla medlemmar)
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon

Rabatter & rea

Som kund inne hos EMP Shop Sverige så kommer du nästan alltid kunna hitta kläder och prylar på rea. Det är ganska ofta som man erbjuder en outlet på varor som behöver rensa lagret med. Det är alltid populärt bland kunderna att hitta extra billiga kläder att köpa på rea. Vem har egentligen något emot det?


Rea på 70% + Rabattkod på 20% = Spara 90% hos EMP Shop

Det går nu att fynda otroligt billiga kläder och skor inne hos EMP Shop. Detta tack vare deras stora outlet (rea) som hjälper dig att […]

» TILL ERBJUDANET
En annan sak som är ganska vanligt hos EMP Shop är rabattkoder. Du kan ofta hitta en EMP Shop rabattkod på deras hemsida. De kan även finnas på rabattsidor som våran. Här tipsar vi om de kampanjer och erbjudanden som finns aktuellt inne hos butiken.

Frakt, retur & leveranstid

Du kan få fri frakt som kund inne hos EMP Shop. Du kommer få gratis leverans om du blir medlem i deras kundklubb. Där kommer man att belönas med både gratis frakt, men även med hjälp av exklusiva rabatter och kampanjer.

Om du inte når upp till kraven för att få fri frakt – så är det en kostnad på cirka 59 kr som ska betalas till PostNord.

Din leveranstid hos EMP Shop är vanligtvis upp till 5 arbetsdagar. Det finns andra alternativ du kan välja för din leverans för att göra denna snabbare.

Om du vill skicka tillbaka produkter du beställt från EMP Shop via retur så har du ångerrätt i 14 dagar. Du kan hitta returadress och mer information om returer på deras hemsida. Det är rekommenderat att kontakta kundtjänst innan du går vidare med din retur.

Utbud – Prylar, merchandise & kläder

Det som främst handlas inne hos EMP Shop är tröjor. Inte sällan med tryck från kända rockband – så kallade merchandise. Det finns tröjor och t-shirts med Guns N’ Roses, Kiss, AC/DC, Pink Floyd, Metallica och massor av andra. Detta är en butik som har nära samarbeten med Sweden Rock. Därför påverekas utbudet mycket av just hårdrocksmusik!

Utöver det så kan du hitta massor av roliga och billiga saker bland deras andra kategorier. Det är då mindre saker för heminredning, kepsar, accessoarer m.m..

Vi tycker själva att det är en rolig och intressant butik att besöka. Speciellt om du gillar rock n’ roll!

Liknande butiker

Det finns lite kläd- och skobutiker online som påminner om EMP Shop. Du kan hitta recensioner & rabattkoder för dessa butiker här nedanför.

Omdöme

Vårt slutliga omdöme för EMP Shop är att det är en butik som är värd bra betyg. Utbudet är både stort och unikt för en butik i Sverige. Det går att hitta många produkter som du har svårt med att hitta hos de allra bästa klädbutikerna på nätet. Därför ger det en bättre blandning.

När det kommer till deras erbjudanden så är det inget vi har några synpukter på. Det finns alltid saker att fynda billigt på nätet med hjälp av deras rea-kampanjer. Det finns även alltid sjysta rabattkoder som man kan använda för att få ett lägre pris på alla dina varor.

Vårt betyg blir 7/10.

ANNONS: