Dunken

Inne hos Dunken hittar du massor av coola kläder – inte sällan med rock n’ roll-tema. I denna recension kan du få rabattkoder att använda i deras butik. Vi tipsar även om Dunken har en rea där du kan hitta billig kläder för låga priser.

I vår recension om Dunken så hittar du även information om butikens frakt, leveranstider och returer. Det är alltid bra att se all info för en klädbutik på nätet innan du beställer hem dina varor.

> Besök Dunken.se

  • Utbud: Unika kläder – Rock , militär och roliga tryck
  • Leveranstider: 1-2 dagar
  • Fri frakt & retur: Nej, 49 kr – Gratis frakt på köp över 800 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 8/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Ångerrätt: 14 dagar
  • Huvudkontor: Sölvesborg, Sverige

Rabattkod & rea

Det är många som letar efter en Dunken rabattkod som de kan använda i kassan när du ska betala. Det brukar finnas fullt med erbjudanden och kampanjer. Det är inte jättevanligt att man använder sig av koder och kuponger som ger en rabatt. Istället så satsar Dunken.se mer på att erbjuda rea och outlets.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Det är alltid en bra idé att gå in med jämna mellanrum hos Dunken.se. Inne i deras butik i Sverige så radar man upp aktuella rabatter, kampanjer eller om de har en rea.

Frakt & retur

Det finns möjlighet att få fri frakt hos Dunken. Alla beställningar över 800 kr kommer att levereras med gratis frakt. Om du skulle handla för ett mindre belopp i deras butik så är kostnaden för din frakt endast 49 kr.

Leveranstiden hos Dunken är 1-2 dagar. Vilket är väldigt snabbt. Du behöver inte välja expressleverans för att få hem din beställning inom 48 timmar. Det är en riktigt hög nivå.

Du har alltid 30 dagars ångerrätt. Det innebär att du kan skicka retur tillbaka till Dunken. Du hittar adress inne hos Dunkens butik. Där kan du också ta kontakt med deras kundtjänst. De kan då vägleda dig om hur du ska göra för att byta vara, storlek eller få pengar tillbaka.

Utbud – Unika & coola kläder

Det finns massor av roliga, häftiga och annorlunda kläder i utbudet för Dunken. Det är ganska ofta som man har t-shirts och tröjor som är inspirerade av rock. Det är då bandtröjor för t.ex. Iron Maiden, Pink Floyd, AC/DC, Kiss m.fl.

Vi tycker oss även hitta till miltärkläder. Det är då byxor, tröjor, och jackor som verkar komma från armén. Det finns mycket snyggt att kombinera med annat mode.

Det finns kläder till både damer och herrar. Att alla kan handla i butiken är positivt. Då kan man köpa häftiga kläder till hela familjen. Det innebär att Dunken även är en butik med barnkläder. Det går att hitta mycket unika och billiga barnkläder på nätet med hjälp av Dunken.se.

Att köpa billiga kläder online är väldigt enkelt om du hittar butiker som har både rabattkoder och rea. Det är precis vad Dunken.se erbjuder. Det är då viktigt att du tycker om utbudet av deras klädesplagg. Annars ät det onödigt att använda en rabattkod för att köpa kläder man inte vill ha.

Liknande butiker:

Omdöme & recension

Vi försöker alltid avsluta våra recensioner med att ge vårt slutliga omdöme för butiker. Vi tar då fram det som vi tycker är allra mest negativt eller positivt med Dunken.

Det som vi ser som mycket positvit är att Dunken erbjuder en mycket snabb leverans. Att ha 1-2 arbetsdagar för att frakta dina saker hem till dig är imponerande.

Vi gillar det lager med främst t-shirts och tröjor som finns inne hos Dunken.se. Det är en rolig blandning!

Vårt betyg blir till slut 8/10.

ANNONS: