Cubus

En populär butik för att köpa kläder till dam, herr & barn. Där kan du hitta massor av billiga kläder med hjälp av en rea eller gratis kupong med rabatt. I vår Cubus recension så får du veta mer om gratis frakt, retur, leveranstider och omdömen från andra kunder.

Det är främst barnkläder som säljs bäst inne hos Cubus. Det är en butik som förknippas med billiga kläder för barn & bebis. Det fungerar bra att köpa byxor, tröjor, underkläder, och jackor till hela familjen.

I Sverige finns massor av Cubus butiker i t.ex. Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala och Helsingborg. På nätet kan du beställa enkalre och slipper tänka på öppettider.

> Besök Cubus

  • Utbud: Kläder till barn, dam & herr
  • Leveranstider: 1-3 dagar
  • Fri frakt: Ja, till medlemar & för köp över 300 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Retur: Ja, 14 dagars ångerrätt

Rabatter & outlets

Inne på Cubus hemsida så möts du alltid av erbjudanden om rea på 50-80% eller en rabattkod. Din rabatt använder du alltid i kassan när du ska betala för dina varor. Så kan du enkelt spara pengar.


Höstliga rabatter hos Cubus - Spara pengar

Det är långt ifrån ovanligt att flera klädbutiker erbjuder kampanjer, rabatter och outlets under hösten. Här gör inte Cubus något undantag alls – utan går […]

» TILL ERBJUDANET


Alla shorts för 199 kr hos Cubus

Hitta just nu mycket billiga och snygga shorts att ha till sommaren. Hos Cubus har man nu alla short för dam & herr för endast […]

» TILL ERBJUDANET


Spara 50% på kläder för dam, herr & barn

Cubus är en butik som hela tiden har sköna erbjudanden att ta del av. De har just nu en stor outlet på deras hemsida. Det […]

» TILL ERBJUDANET
 

Cubus har många olika kampanjer. Som medlem kan du få extra mycket rabatt på kläder online.

Kolla gärna in våra senaste tips kring Cubus. Målet är att de ska vara aktuella för idag.

Frakt & retur

Det verkar som väldigt många söker efter svar som har med Cubus frakt att göra. Det kommer inte vara fri frakt på alla dina köp hos Cubus. Det kommer istället endast vara gratis frakt om du handlar för 300 kr. Det kommer även vara möjligt att få leverans utan kostnad om du är medlem.

Kostnad för din frakt är 49 kr.

Det är en snabb leveranstid för beställningar från Cubus. Det kommer att ta mellan 1-3 arbetsdagar för dig att få hem dina kläder.

Om du skulle vilja lämna tillbaka kläder du köpt från Cubus via retur så går det bra. Du kan skicka tillbaka dessa och kontakta deras kundtjänst. Där kommer du få personlig hjälp med ditt problem och du kan byta till rätt storlek eller klädesplagg.

Utbud

Det finns det mesta inom barnkläder, damkläder och herrkläder. Du skulle kunna fylla upp en hel garderob för hela familjen under hela året. Det är dessvärre ingen skobutik på nätet som hjälper dig med att klä dig på fötterna. I övrigt så har man massor av tröjor, tshirts, klänningar, byxor, och jackor.

Utbudet är såpass stort så man måste rensa lagret med jämna mellanrum. Det görs till förmån av kunder som kan köpa kläder via lagerrensningar eller outlets.

Den största kategorin är kläder för små barn. Det gäller både baby och barn som håller på att växa. Här hittar man en bra balans mellan hållbarhet och bra priser. Man har kläder i slitsamma tyger så som jeans m.m.

Recensioner om relaterade butiker

Här hittar du tre butiker som påminner om Cubus. Där kan du läsa info & få rabattkuponger. 

Betyg i recensionen

Denna recension bjuder på ett betyg. Det är vår åsikt och våra erfarenheter av att handla hos Cubus. Det är ett sammanlagt bra omdöme som vi ger till deras klädbutik på nätet. Det är en helt klart bra och välkänd butik som hela tiden jobbar för nöjda kunder.

Vi tycker helt klart att Cubus kommer upp i nivå när det gäller erbjudanden, frakt, och kundstjänst.

Om du är har ett omdöme för Cubus så kan du lämna en kommentar här nedanför. Där kan du skriva om du har haft positiva eller negativa erfarenheter av att handla på Cubus.

ANNONS: