Ebbe Kids

Ett stort utbud av barnkläder, leksaker och för föräldrar finns hos Ebbe Kids. Du kan köpa billiga grejer för barn och bebisar med hjälp av Ebbe Kids rabattkod eller rea. Det är en sak av många vi tipsar om i denna recension.

I vår Ebbe Kids recension hittar du mer info om frakt, leveranstid, returer och kundsjtänst. Bara lite nedanför så hittar du alla rabatter och outlets som gäller hos butiken.

> Besök Ebbe Kids

  • Utbud: Barnkläder, leksaker, saker för bebisar & föräldrar
  • Leveranstider: 1-2 dagar
  • Fri frakt: Nej, 49 kr – Gratis frakt på köp över 500 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Retur: 14 dagar ångerrätt
  • Huvudkontor: Malmö, Sverige

Rabattkoder & kampanjer

Här kan du hitta din Ebbe rabattkod. Här kommer vi lägga upp om vi hittar aktuella gratis erbjudanden hos Ebbe Kids. En rabattkod fungerar som en kupong som du anger i kassan. Sedan drar de av värde av din rabatt av det totala priset. Det är oftast på en summa i värdekod (t.ex. 100 kr) eller som ett avdrag av procent av hela ditt köp.


Stor rea på barnkläder - 50% i vinter hos Ebbe

Passa på att köpa billiga kläder för barn och bebisar inne hos Ebbe Kids. Det är en butik som erbjuder en outlet av stora delar […]

» TILL ERBJUDANET
Det går även att fynda billiga barnkläder på rea. Det händer ganska ofta att Ebbe Kids har rea eller outlets som finns för att rensa lagret.

Du kan även gå in till Ebbe Kids butik för att kolla om de har själva lagt upp kampanjer som har med rabattkod, kupong rea eller tävlingar online att göra.

Frakt & retur

Alla kunder som handlar för minst 500 kr kommer att få fri frakt av sina varor från Ebbe Kids. Om du vill köpa varor för ett mindre belopp så kommer en avgift för din leverans på 49 kr.

Leveranstiden hos Ebbe Kids är kort – du får hem varor som du beställt efter 1-2 arbetsdagar.

Om du vill skicka tillbaka varor som inte passar eller som du ångrar så kan du göra en retur. Du rekommenderas att kontakta kundtjänst. De kan hjälpa dig med att få pengar tillbaka, byta storlekar eller reklamera din vara. Du hittar även adress att skicka din retur till inne hos Ebbe Kids – en butik med barnkläder på nätet.

Utbud – Massor för barn, baby, mamma & pappa

Det är ett bra utbud av saker som föräldrar till små barn och bebisar kan behöva. Här finns hållbara och tåliga kläder – men även leksaker och tillbehör. Det är ett stort lager som innehåller mycket kvalité.

Butiken är perfekt för de som blivit nyblivna föräldrar och behöver allt från ytterkläder, skor eller kläder för att vara inomhus med. Det finns även de produkter som kan hjälpa till vid blöjbyten, läggdags, eller matning.

Vi tycker helt klart det är ett bra utbud som har billiga barnkläder på rea eller med rabatt i de flesta tillfällen. Vi tycker även om att man har breddat sig med att erbjuda tillhör och hjälpmedel för mamma och pappa.

Liknande butiker:

Omdöme

Tills sist så kommer vi att ge ett betyg med vårt omdöme för Ebbe Kids. Det är ett omdöme som vi baserar på våra egna upplevelser och research för butik med barnkläder.

Vi kan lyfta fram flera fördelar med att handla hos Ebbe Kids. Inte minst så finns det goda chanser att använda kampanjer. Det florerar ofta nya erbjudanden som man kan använda. Det är en förutsättning för att göra det billigare.

Det är även ett plus att man kan beställa med fri frakt från Ebbe Kids. Du måste visserligen komma upp till ett belopp för att få gratis frakt. Skulle du inte göra det så är leveransen fortfarande billig.

Lämna gärna ditt omdöme för Ebbe Kids under vår recension. Det är alltid bra att få många åsikter och erfarenheter samlade om en butik på nätet.

Vårt betyg för Ebbe Kids blir 8/10

ANNONS: