Lindex

En av Sveriges största butiker inom kläder, barnkläder och underkläder är Lindex. Där kommer man alltid att erbjuda fri retur och gratis frakt till köp över ett visst belopp. Du kan även sänka din faktura genom att ta del av rabattkoder, kuponger eller rea.

I denna Lindex recension så tipsar vi om kampanjer som gör att du sparar pengar. Det är inte det enda vi tar upp. Här hittar du information om leveranstider och frakt. Vårt mål är att du ska känna dig trygg efter läst vårt omdöme. Detta för att sedan klicka dig vidare till Lindex hemsida och köpa de kläder du vill ha hemskickade.

> Besök Lindex

  • Utbud: Kläder till barn, dam & herr
  • Leveranstider: 2-4 dagar
  • Fri frakt & retur: Alltid fri retur + gratis frakt på köp över 249 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Huvudkontor: Göteborg, Sverige

Rabattkod & rea online

Något av det bästa med Lindex är att man alltid har bra erbjudanden. De är ganska sällan som man behöver använda Lindex rabattkod 2021. Istället så är det mer fokus på att rensa lager med rea och outlet.


Lindex har rea på barnkläder - Spara 20%

Lindex är en av de större klädbutiker i Sverige. Deras populäritet kan bero mycket på deras generösa erbjudanden som kommer med täta mellanrum. Nu finns […]

» TILL ERBJUDANET


Spara 25% på underkläder - Stor outlet

Hos Lindex kan du just nu hitta rikitgt bra erbjudanden – speciellt på underkläder för damer. Under en lång period i januari 2021 så kommer […]

» TILL ERBJUDANET
Det finns flera gånger en Lindex rea där man sparar 50-90%, Vi har flera gånger återkommit till att rapportera om rea hos Lindex. Oavsett när på året det är. Främst populärt är det att använda sig av en vinterrea. Vi försöker alltid samla aktuella erbjudanden och rabatter via kod & kupong eller presentkort här ovanför.

Frakt & retur

När du har beställt dina kläder hos Lindex så kommer du att få fri frakt hem. Detta om du handlar för över 249 kr. Om du handlar för mindre belopp så kommer din frakt inte vara gratis. Istället betalar du endast 40 kr. Vilket är ganska billigt i jämförelse med alla de bästa klädbutiker online i vår lista.

Lindex leveranstider för dina beställningar dröjer mellan 2-4 dagar. Det är endast under arbetsdagar. Helger och röda dagar räknas inte med för leveranstiden. Du kan även välja att få expressfrakt om du vill ha snabb frakt av dina produkter.

Om du inte är nöjd med dina kläder eller vill byta storlek av dina kläder. Då rekommenderas du att skicka retur till Lindex. Du skickar enkelt tillbaka dina varor för att byta eller få pengar gratis tillbaka på ditt köp.

Utbud av kläder – Barn & dam

Alla kan hitta kläder hos Lindex – barn, dam eller man. Utbudet är främst störst för dam- och barnkläder. Det finns inte speciellt mycket att hämta för män. Det utesluter absolut inte att det finns en liten hörna för herrar. Det går även att hitta herrkläder som man blir nöjd med. Då som unisex klädesplagg.

Vi tycker deras lager av barn- & bebis kläder online är riktigt bra. Där kan man hitta både söta, snygga och funktionella kläder till de allra minst barnen till de barn i ungdomsåren. Här kan man handla året om. Det finns allt från somriga kläningar och shorts till jackor och vinterkläder.

Underkläder för damer är något som verkligen har blivit en stor satsning hos Lindex. Här finns det ett stort utbud av trosor och bh:ar som passar till de allra flesta damer.

Vi rekommenderar helt klart att kolla in hur utbudet av kläder på rea ser ut hos Lindex. Det finns nästan alltid massor av billiga saker som du hittar inne hos deras hemsida.

Kontakta kundtjänst & support

Om du skulle ha frågor om att handla hos Lindex så rekommenderas du att kolla i deras kundinformation. Där hittar du snabbt till vanliga frågor som har med att beställa från Lindex att göra. Där kan du hitta information om deras rabattkoder, vilka leveranssätt du kan välja mellan och kostnader. 

Skulle du ha en fråga som du inte hittar i infon på deras sida. Då rekommdenderas du istället att ta hjälp av deras kundtjänst. Du kan ta kontakt med Lindex support genom både telefon eller e-mail.

Många kan ha frågor om att göra retur till Lindex. Där kan du alltid få mer personlig hjälp med dina problem. Du kan då få vägledning och vad du ska göra för att skicka tillbaka varor.

  • Telefon: 010- 452 62 00
  • Mail: Formulär på deras hemsida

Butiker & huvudkontor

Klädbutiken är väldigt enkel att känna igen. I nästan alla större städer i Sverige så har Lindex en fysisk butik. Det finns massor av butiker att besöka i t.ex. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Örebro m.m.

Självklart så vaar man snabba med att skapa en hemsida för att sälja kläder online. Det är ett steg till den morderna världen.

Lindex huvudkontor ligger i Göteborg. Det är från grunden ett svenskt företag.

Omdöme i vår recension

Om vi lägger samman allt vi har tagit fram om Lindex så har vi ett gott omdöme. Vi tycker helt klart att det är en seriös butik som har miljontals kunder. Det finns ingen som misstänker att Lindex är en oseriös butik som kan bjuda på en bluff.

Betyget skruvas upp av Lindex leveranser. Där ser man till att bjuda på fri frakt – till större inköp. Det går också väldigt snabbt och har en kort leveranstid.

En annan sak som vi ser stor fördel i är Lindex kampanjer, rabattkoder, och rea-outlets. Det är helt klart något som gör det roligare och inte minst billigare att handla på nätet.

Har du negativa eller positiva erfarenheter av Lindex får du själv gärna lämna ditt omdöme nedan i våra kommentarer.

Betyget för Lindex kommer att sluta på 8/10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *