CoolShop

CoolShop är en butik på nätet som säljer främst leksaker och roliga prylar. Det finns väldigt mycket att hitta i deras sortiment som är kul för barn. Inte minst så har man ett stort utbud av Lego och leksaker från andra kända varumärken.

I denna recension kan du läsa om CoolShops frakt, rabatter och outlets. Det är alltid bra att kika in här innan du handlar i butiken. Bland våra recensioner kan du snabbt och enkelt hitta omdömen och betyg för vad vi tycker om butiken.


  • Utbud: Leksaker och roliga prylar till både barn & vuxna
  • Leveranstider: 1-2 arbetsdagar
  • Fri frakt & retur: Alltid fri frakt & retur
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon

Rabatt & outlet hos CoolShop

Det är inte alls sällan som Coolshop har rabatter eller outlets på stor del av sitt utbud. Det går nästan alltid att hitta något som gör att man sparar pengar på sina inköp.

Vi brukar alltid samla ihop lite rabattkoder eller listar ut när det dyker upp en rea eller outlet. Du kan se vilka aktuella erbjudanden som du kan använda på CoolShop just nu. Du hittar våra kampanjer här nedanför.


Prisgaranti hos CoolShop - Alltid lägst pris

Om du väljer att leta bland elektronik, tv-spel, hobbyprylar & heminredning så är CoolShop en butik för dig! Här har man ett superroligt och stort […]

» TILL ERBJUDANET


Sommarerbjudanden hos CoolStuff - Hem & prylar

För att kunna njuta av sommaren fullt ut så kan det krävas lite saker man behöver köpa hem. Det gör man bäst inne hos en […]

» TILL ERBJUDANET


Billigt lego på rea - Upp till 70%

Hos Coolshop så har man länge erbjudit låga priser på leksaker för barn. Nu är det hög tid att man har en outlet på Lego. […]

» TILL ERBJUDANETFri frakt & leveranstid

När du handlar hos CoolShop så är det alltid fri frakt på dina inköp. Det är en stor fördel med att handla hos CoolShop. Du behöver aldrig bry dig om kostnaderna för din leverans. Det är alltid en butik med gratis frakt!

Leveranstiderna kan variera. CoolShop skickar alltid ut beställningar på måndagar, onsdagar och fredagar. Beställer du dina varor innan kl. 16:00 så levereras troligen ditt paket redan nästa dag.

Vårt omdöme är att det är riktigt bra villkor angående alla leveranser och frakt från CoolShop!

Utbud hos Coolshop

Detta är främst en prylbutik på nätet som fokuserar på skojiga saker. Det går att hitta billiga leksaker för barn eller varför inte hobbyprylar till vuxna.

Det är även ett mycket blandat utbud. Det finns till exempel ganska mycket produkter som har med skönhet att göra. Det kan då röra sig om billigt smink eller billiga parfymer.

Det är dock inte alls att klassa som en parfymbutik eller sminkaffär. Det är alldeles för brett för att kunna sätta någon ettikett alls på butiken. Det bästa är kanske att själv ta sig vidare för att utforska utbudet av deras varor.

Liknande butiker online:

Omdöme för Coolshop i vår recension

Till sist så brukar vi alltid ge ett omdöme i form betyg för den butik som vi recenserar. Det kommer vi naturligtvis göra även med Coolshop. Det är en butik som vi tycker mycket gott om.

Att erbjuda både gratis frakt och ständig outlet är något som är väldigt svårslaget. Hur kan man inte gilla en butik som den?

Butiken har god kundtjänst för den som behöver. Det händer väldigt sällan att det blir problem med dina inköp eller returer.

Vårt betyg blir till slut: 8/10

ANNONS: