Årstiderna

Butiken Årstiderna erbjuder dig matkassar med ekologisk mat. Du kan beställa hem en leverans varje vecka med nya recpet och nyttiga råvaror. I denna recension så kan du läsa vårt omdöme för denna matbutik onine. Du kan även hitta massor av tips på erbjudanden så som rabattkoder eller tävligar.

Vi tycker helt klart detta är ett bra val för dig som vill spara både tid och pengar på att beställa din mat på nätet. Det är också ett stort plus att du kan äta väldigt nyttigt och ekologiskt på samma gång.

> Besök Årstiderna

  • Utbud: Ekologisk mat i matkasse
  • Leveranstider: Snabb leverans (max 2-3 dagar)
  • Fri frak: Nej, 29 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & telefon

Rabattkod & kampanjer

Det händer att det finns rabattkoder eller kamanjer att använda sig av. Inte minst för nya kunder som vill göra sitt första inköp av matkasse med Årstiderna. Då kan man testa på deras ekologiska matkassar. Oftast då med lägre priser, eller som ett gratis varuprov på nätet.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Vi försöker alltid att samla nya erbjudanden som gäller för Årstiderna. Oavsett om det är en rea eller en rabattkod som är möjlig att använda sig av.

Frakt & leverans

Det kommer att fungera lite annorlunda angående leverans från Årstiderna än vad det gör inne hos andra butiker på nätet. Här levererar man matkassar till sina kunder under söndagar, måndagar, torsdagar och fredagar. Du kommer snabbt att få information när din leverans kommer att nå din dörr.

Årstiderna har inte fri frakt av sina matkassar. Det kommer att kosta dig endast 29 kr för att få hem din mat.

Du kan läsa mer om returer eller mer om dina leveranser inne hos Årstiderna. Där har de självklart alla svar som du kan tänkas behöva.

Utbud av mat

Det är ett stort fokus på billig mat som är nyttig. Både för dig och för klimatet. Här kan du själv sortera ut vilken typ av mat på nätet som du vill beställa hem till din dörr. Det finns inga aktuella erbjudande med gratis mat dessvärre.

Du kan välja mellan flera olika matkassar. Det finns alltid mat som passar alla bland deras alternativ.

Några av de matkassar som finns just nu innte hos Årstiderna är vegansk, vegetarisk, pescetariska, glutenfri, eller ”snabb-kassen” med recept som går snabbt och enkelt att laga.

Liknande butiker: 

Omdöme & recension

Vårt omdöme för Årstiderna blir ett ganska högt sådant. Det är en mycket bra matbutik där man kan både beställa mat och matkassar. Det är butik som främst passar de som vill vara väl medvetna om vad de äter och vilka villkor som ligger bakom produktionen.

Det är alltid bra och snabba leveranser som kommer inom några få dagar som maximalt. Det enda som är synd är att man inte kan beställa sin mat med gratis leverans.

Vi ger ett betyg på 7/10 poäng. Absolut godkänt!

ANNONS: