MatKomfort

Matkomfort är en tjänst där du kan få hem matkassar med färdiga recept och meny. Det gör att du både sparar tid och pengar. Extra billigt bir det om du använder ett erbjudande eller rabattkod. Då kan du få billigare mat hemskickat eller i vissa fall gratis mat.

Vår recension om MatKomfort ger dig vårt omdöme för denna matbutik på nätet. Vi delar äver med oss av info kring leveranser, fri frakt eller rabatter. Det är alltid bra att läsa en recension innan du handlar något på internet.

> Besök Matkomfort

  • Utbud: Kockinspirerande matkassar
  • Leveranstider: 1-2 dagar
  • Fri frakt & retur: Nej, 49 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Ångerrätt: 14 dagar
  • Huvudkontor: Tyresö, Sverige

Rabattkod & kampanj

Hos MatKomfort så kommer det kunna finnas rabatt eller kampanjer att ta del av. Det har alltid som mål att göra det billigare för dig. Därför kan det vara smart att leta efter erbjudanden så som rabattkoder, rea, eller kampanjer innan du handlar mat från MatKomfort. I flera fall så kan du spara flera hundra kronor på dina inköp av matkasse.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Du kan direkt besöka MatKomfort för att se om det finns aktuella rabatter att ta del av direkt på hemsidan. Ibland har de lagt fram sina erbjudanden för alla nya kunder som de hittar info om på startsidan. 

Vi har inte sett till något erbjudande med gratis mat kuponger inne hos butiken. 

Frakt & leveransområde

MatKomfort har specialiserat sig på Stockholmsområdet med omnejd för sina leveranser. Det är inte hela Sverige som kan ta del av deras hemlevererade matkassar. Du kan läsa mer om deras områden för leveranser inne på deras hemsida.

Leverantiden för dina matkassar från MatKomfort är snabb. Du kan logga in på ”mina sidor” för att se vilka tider som dina matvaror fraktas hem till dig. Detta är ett abonnemang där du får hem matkasse varje, eller varannan vecka. Kontakta gärna deras kundtjänst vid ytterligare frågor om frakt, leveranstider och retur.

Som medlem har du fri frakt på dina matkassar. Det ingår i det totala priset som du betalar varje månad.

Matkasse från kockar

Det är kockar som ligger bakom matkassar som levereras hem från MatKomfort. Där kan du välja mellan olika kategorier för din matkasse. Du kan välja mellan att Premium (lyxig mat), Vego (vegatarisk mat), Stockholmslådan (närproducerat) eller Vrooom (matkasse med lättlagad och snabba recept).

Utbudet av mat kan passa de allra flesta oavsett vilken typ av mat man föredrar eller vill äta. Det kan flera gånger fungera väldigt bra för dig som vill börja lära dig mer om matlagning.

Vi tycker deras olika matkassar ger en bra blandning. Vi är helt klart nöjda med att man kan välja mellan flera olika och mer personanpassade matkassar att köpa.

Liknande butiker: 

Omdöme

Slutligen så kan vi ge dig ett betyg som speglar vårt omdöme för MatKomfort i denna recension. Vi tycker är att det är en mycket bra tjänst som ger dig inspration, recept och mat. Man märker snabbt att deras matkasse inte är bara ett snabbt ihopplock av varor. Det är noga utvalda från proffsiga kockar.

Leveransen finns det inte mycket att säga om. De har en gratis frakt av varorna du köper hem. Vilket gör det enkelt och smidigt för dig. Lite tråkigt är att det är främst i Stockholm som man har möjligheten att bli medlem hos Matkomfort.

Vårt betyg blir 6/10.

ANNONS: