Linas Matkasse

Att beställa hem matkassar från Linas Matkassar har blivit populärt. Vi har en recension med rabatter och kampanjer som du kan använda. På det viset kan du spara pengar med billigare mat, eller i vissa fall gratis mat.

Vår recension har tagit fram infomation om olika matkassar, frakt, leveranstider & leveransområde. Vi försöker svara på de flesta av de frågor som man kan tänkas ha innan man blir kund med prenumeration hos Linas Matkasse.

Linas Matkasse är en tjänst där du kan få hemleverans av matkassar som innehåller mat och recept.

> Besök Linas Matkasse

  • Utbud: Mat
  • Leveranstider: Varannan eller varje vecka
  • Fri frakt & retur: Ja
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & Support: Chatt & Mail

Rabattkod & kampanj

Att hitta erbjudanden inför det att du väljer att ha ett abonnemang hos Linas Matkasse är bra. Då kan du med rabattkoder eller kampanjer kunna spara pengar eller få gratis mat. Vi försöker samla alla kampanjer som har med koder eller rea att göra.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Frakt & leveranser

Du kommer inte behöva betala extra kostnader för att få matkassar hem till din dörr från Linas Matkasse. Det är gratis leverans för all den mat som ingår. Du kan välja mellan att få leveranstider varje vecka eller varannan.

Det är inte alla i Sverige som kan ta del av Linas Matkasse. Det finns leveransområden i ala städer i Sverige. Du gör bäst i att besöka Linas Matkasse för att få mer information om hur frakten ser ut för det område som du bor i. Skulle de råda andra tveksamheter så rekommenderar vi dig att kontakta Linas Matkasse via deras kundstjänst eller support.

Utbud & matkassar

Du kan välja mellan många olika matpåsar beroende på vilken som du tror passar dig allra bäst. Det finns det som passar en hel familj, eller för dig som tränar mycket. Det är en bra firhet att bestämma vilken typ av mat man gillar eller vill laga oftare.

Här kan du se vilka olika matkassar som du kan beställa hem. På så vis sparar du både tid och pengar!

  • Vegetarisk matkasse
  • Enkelt & lättlagat
  • Klassiskt & inspirerande

Dessa oika typer av matkassar kan du beställa till 2 eller 4 personer. Du kan även anpassa det ut efter hur många måltider totalt som du vill laga och ha råvoror till.

Omdöme

Inne på Linas Matkasse så kan du läsa många omdömen från deras kunder som har abonnemang på matkassar. Där är det nästan uteslutande väldigt positivt betyg på deras tjänst.

Det finns andra sidor där många har lämnat omdöme för Linas Matkassar. Där finns lite kritik och åsikter på leveranser. Det finns de som är missnöjda för att bo i ett område som inte har tillgång till frekventa leveranser av matkassar.

Vi har lagt fram ett eget betyg för Linas Matkassar. Du kan själva sätta betyg eller lämna ditt omdöme nedanför i kommentarerna.

Vårt betyg blir 7/10.

ANNONS: