Av Therese Alfredsson skrevs den januari 2, 2022

Beställ hem gratis nikotinpåsar – NILS

Under starten av 2022 så har BuyersClub valt att lägga nikotinpåsar i deras gratishörna. Du kommer att kunna beställa ett smakprov med tester av nikotinpåsar från Nils.

Att prova på nikotinpåsar via gratis erbjudande är smart. Det finns flera olika smaker som du kan testa innan du köper produkten. Hos BuyersClub kan du beställa hem gratis varuprov av smaker som kanel, mint, cortado, chili m.m.


> Testa nya nikotinpåsar gratis – Beställ här

  • Flera olika smaker att välja mellan (kanel, mint, cortado, chili m.m.)
  • Erbjudande för medlemmar hos BuyersClub
  • Mer produkter i deras gratishörna

Vi har återkommit ännu en gång till de produkter som du kan få hem gratis av BuyersClub. De rivstartade 2022 med ett populärt erbjudande av nikotinpåsar. Vi har tidigare märkt att det funnits intresse av att beställa nya smakprov av snus.

Erbjudandet är till för dig som är medlem hos BuyersClub. Som medlem så kommer du att kunna hämta ut gratis saker 2022 vi jämna mellanrum. Det finns många fördelar med att bli en av många medlemmar i Sverige. Speciellt om du gillar att få hem testprodukter eller smakprov. Det kan många gånger leda till att du hittar märken och produkter som är perfekta för just dig!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *