Av Therese Alfredsson skrevs den november 18, 2020

Köp julgodis på rea & på överskott

Snart är det dags för jul och då går det åt mycket godis. Då kan det vara bra att fynda billiga godis genom reor. Det finns även de butiker som som säljer överskottsgodis (ät snart). Det går att spara mycket pengar på att handla hos Klippkungen.

Klippkungen är nämligen en godisbutik online som har både överskottsgodis, lösgodis och rabatter. Perfekt nu inför julen att fylla på skafferiet och spara pengar.


> Köp godis till jul billigt hos Klippkungen.se

  • Lösgodis till låga priser (2 kg för 79 kr)
  • Överskottslager med godis – ät snart
  • Även snacks, läsk och naturgodis (hälsoprodukter)

För att ta del av denna vinter- & julrea på godis så behöver du inte anstränga dig. Alla priser är redan automatiskt inkopplade till varorna som du vill köpa. Du hittar dessutom väldigt enkelt till de saker som säljs till mycket billiga priser. I deras meny har de flikar med ”Ät snart” och ”Kampanjer”.

Ät snart-fliken tar dig till överskottslagret med billigt godis med dåligt bäst-före datum. Det är absolut ingen fara att du får gammalt godis. Det gäller bara att du ser till att bjuda bort eller äta up det så snart som möjligt.

Kampanj-fliken tar dig till alla kampanjer dom har med lösgodis och julgodis. Där hittar du kanske skumtomtar, chokladaskar eller goodiebags som är speciellt framtagna till julen.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *