Av Therese Alfredsson skrevs den januari 24, 2022

Testa på Swave från Gotlandssnus – Beställ dosa gratis

Det finns just nu många erbjudanden om att testa på smakprover av snus och nikotinpåsar. En nyhet som kommer från Gotlandssnus är deras nya brand – Swave.

Swave är en ny serie nikotinpåsar som kommer i flera olika smaker. Du kan på deras hemsida välja vilken typ av smak som passar dig bäst. Det enda som krävs är att du signar upp dig på deras nyhetsbrev. Sedan kommer varan att skickas hem till dig.


Testa Swave nikotinpåsar – Beställ hem

  • Helt gratis smakprov
  • Registrera dig till nyhetsbrevet
  • Flera olika smaker & varainter

Obs: Detta erbjudande endast är för dig som är över 18 år


I Sverige är det väldigt vanligt att kunder testar på nya snussorter med hjälp av ett smakprov. Gotlandssnus är nu den senaste av raden av företag som använda gratis tester & prover för att sprida sitt nya snusmärke – Swave.

Vi har tidigare tipsat om nya smaker eller varianter av snus. Du kan hitta de flesta av dessa erbjudanden på vår sida med produkter att få hem gratis. Där hittar du mycket mer än bara snus.

Vi på Bastgratis.se tycker verkligen om när online butiker väljer att erbjuda denna typ av prover. Det gör det roligt för våra besökare att testa helt nya produkter som är på väg ut på marknaden. Nästan alla de smakprov som kommer ut på nätet är av nya sorter, smaker eller produkter.

ANNONS:

3 reaktioner på ”Testa på Swave från Gotlandssnus – Beställ dosa gratis

  1. för att överleva min matte tenta behöver jag era snuspåsar, tacksam i förväg tack.

    Mvh Nora 🙂

  2. för att överleva min matte tenta behöver jag era snuspåsar, tacksam i förväg tack.

    Mvh Nora Mallek 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *