Av Therese Alfredsson skrevs den januari 27, 2022

Tävla om presentkort – 5000 kr på Gekås, Ullared

Var med i en tävling där du kan vinna ett presentkort. Värdet på presentkortet kommer vara på totalt 5000 kr. För dessa pengar kan du plocka på dig massor av varor på Gekås i Ullared.

Presentkortet kommer du att få om du vinner utlottningen. Via länken så kommer du till tävlingen för att delta. Inte har väl du något emot en resa till Ullared?


> Vinn presentkort på 5000 kr hos Ullared

  • Tävlingen är helt gratis
  • Vinnare kontaktas via telefon eller email
  • Du binder dig inte till några avtal

Det finns många tävlingar på nätet 2022 som du kan delta i. På vår hemsida har vi flera gånger tipsat om tävlingar där fina priser har varit i potten. Vi tidigare inlägg så har man kunnat läsa om om att vinna ps5, mobiler, resor och pengar som lottats ut till en lycklig deltagare.

I flera fall så kan det vara lite svårt att veta vad är gratis. I detta fall så kan vi lova ut 100% gratis deltagande i denna tävling om presentkort på Ullared – eller Gekås som butiken faktiskt heter.

Med ditt presentkort kan du göra otroligt mycket. Det finns nästan allt hos Gekås i Ullared. Det är inte bara ett presentkort som ger dig mycket produkter och varor. Det ger dig även en upplevelse att åka en roadtrip till västkusten.

ANNONS:

En reaktion på ”Tävla om presentkort – 5000 kr på Gekås, Ullared

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *