Av Therese Alfredsson skrevs den november 25, 2020

Märkeskläder & skor från Nike, Vans & Fila – Black Friday

Black friday är en period som förknippas med outlets, reor, och rabatter på massor av produkter. Här kan vi tipsa om en butik med både skor och märkeskläder på Black Friday rea. Här kommer du kunna fynda saker billigt med hjälp av upp till 50% rea.

Den butik som kommer ha denna Black Friday 2020 outlet på skor och märkeskläder är inga mindre än JD Sports. Det är en kombinerad klädbutik och skobutik som är känd i stora delar av världen. Här samlar man stora och välkända märken som t.ex. Nike, Adidas, Ellesse, Vans, Fila, New Balance, Levis, Converse och Timmy Hilfiger. Det är bara några av alla de 100-tals märken de har i sortimentet på rea.


> Fynda märkeskläder & skor på Black Friday rea – JD Sports

  • Stort sortiment med 50% rabatt
  • Gäller hela Black Week – fler outlets väntar tills jul
  • Kända & populära märken

Du kommer inte behöva någon rabattkod eller liknande för att ta del av JD Sports black friday rea. Alla priser är automatiskt nedsatta under perioden som deras outlet håller på.

Det finns många klädbutiker online som också kan ses som skobutiker. Detta är bara en av många. Det är ganska ovanligt att man ser detta bland fysiska butiker. Det är oftast inte kombinerade, utan där finns det butiker med antingen skor eller kläder. Det finns få undantag – men då finns endast ett litet utbud.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *