Gratis spel

Denna guide tar upp spelsidor som erbjuder dig gratis online spel att spela direkt på ditt program för att surfa på internet.

Att spela gratis spel online är enkelt. Det finns idag många sidor som erbjuder gratis online spel för sina besökare. Här kommer du kunna hitta några gratis spel på nätet som du kan spela direkt på vår spelsida.

Det finns lite olika saker som en del söker efter när de letar efter gratis spel online. Det kan både handla om simpla onlinespel som spelas direkt i webbläsaren. Det kan även handla om att man vill beställa hem spel gratis från internet. Kanske till din dator eller till ditt Playstion/Xbox.

Oavsett vilka gratis spel online som du söker efter så hoppas vi att denna guide kan hjälpa dig på traven.

Spelsidor med onlinespel gratis

Främst tror vi att man söker efter spelsidor att kunna hitta stora samlingar med onlinesspel. Det finns de sidor där man kan spela massor av onlinespel helt gratis och utan medlemskap. Vi kommer här försöka guida dig rätt på nätet.

Kolla gärna in våra tips på gratis spelsidor där du kan underhålla dig själv med massor av online spel av olika typer.

Hamsterpaj

En stor klassisker i Sverige som var en av de främst hemsidorna under 00-talet. Hemsidans popularitet har tagit skada av all den nya teknik och humor som kommit senaste åren. Här kan man välja att spela på flera hundratals onlinespel. Självklart är det utan kostnad.

Hamsterpaj är en sida som många tidigare har surfat in på. Målet med sidan är att ge dig underhållning. Vilket man gör med hjälp av onlinespel, memes, flashfilmer och gratis bilder. Du kan även bli medlem för att chatta med andra i deras community. Superskoj!

Besök: Hamsterpaj.net

A Game

Här fnns istället en sida som har riktat in sig helt på gratis spel online. Detta gör man med en startsida som ryms av minst 50 olika tips på spel. Där kan du välja på spelen och sedan spendera flera timmar på att undehålla dig sjävl. Sidan är dock inte på svenska.

Besök: Agame.com

Arkadium

Här möts du av mer seriösa och klassiska spel. Inte sällan är det pussel eller brädspel som backgammon, schack eller kortspel. Det är även en enkel sida att navigera sig runt på. Du kan lätt hitta de spelen du är ute efter via deras kategorier i meny.

Besök: Arkadium.com

Addictinggames

Addicting games kan översättas till beroendeframkallande spel. Trots att det inte låter speciellt positivt så är det många som faktiskt vill bli beroende av online spel på nätet. Dessa personer bör ta en kik inne på deras spelsajt för att hitta spel som är speciellt framtagna för att göra någon beroende. Självklart finns det massor av roliga spel inne på spelsajten som du inte kommer att bli beroende av. Vi lovar.

Besök: Addictinggames.com

Hitta erbjudanden med gratis spel

Om du istället letar efter spel att spela på Playstation eller Xbox så finns det andra sidor för detta. Det är först och främst webbutiker som säljer billiga, eller skänker bort gratis spel. Det kan vara ganska svårt att hitta de spel som skickas hem till dig gratis. Däremot behöver du inte tveka över om att de hade funnits med bland alla våra gratis produkter. Vi är noga med att inte missa några bra gratis erbjudanden online som du kan använda dig av. Spelciellt inte inom kategorier som vi känner till är väldigt populära att söka efter.

Därför kan vi rekommendera dig att kolla bland alla våra övriga erbjudanden om du vill se om det finns något aktuell kampanj hos en återförsäljare av dator & tvspel.

Det finns tyvärr inget stående erbjudande av denna typen som låter dig beställa hem spel online gratis. Vilket naturligtvis är synd. Det hade varit det bästa om det fanns en spelsida som delade ut gratis spel, men så är inte fallet.

Reor & utförsäljningar

Istället för att leta efter de datorspel och tvspel som är gratis, så rekommenderar vi dig att leta efter reor och rabatter. Bland nästan alla webbutiker som är återförsäljare av spel så finns det ett utbud med datorspel på rea, eller tvspel med kraftig rabatt.

Därför kan du spara väldigt mycket pengar genom att hitta till den spelbutik som erbjuder de allra bästa kampanjerna för dig. Detta är något som vi samlar inne på våra sida som samlar rea & utförsäljningar upp till 90%. Det kan även gå att hitta dessa erbjudanden inne i kategorin TV & dator. Vårt mål är naturligtivs att du hittar rätt.

Det finns även sidor med billiga saker från Kina som kan ha riktigt bra priser när det kommer till spel att köpa hem. Inte sällan kan dessa spelsidor erbjuda bättre priser än till exempel när du handlar på rea i Sverige.

Testa spela vårt spel online

Vi har valt att lägga till ett online spel gratis här helt själva. Detta för att du ska åtminstone kunna testa ett spel inne på vår gratissida.

Spelet som vi har valt att erbjuda är ett roligt och populärt spel på 00-talet. Nämligen Bubble Trouble. Där kan du spela ensam eller via multiplayer. Då kan ni vara max 2 spelare och ni kommer att dela samma tagentborg.

Spela Bubble Troule online

Spelet kan du starta här nedanför och spela direkt i din webbläsare. Vi rekommenderar det som tusan!

ANNONS: