Av Therese Alfredsson skrevs den mars 28, 2023

Handla hos Stuffstore – få gratis pryl på köpet

Inne hos Stuffstore så finns det nu erbjudanden där du får med en extra gratis grej med din order. När du handlar roliga prylar i deras butik – så kommer en extra gratis produkt.

Du hittar alla typer av gratis produkter inne hos StuffStore. Där har de en flik i deras meny där du kan se vilka prylar du har att välja mellan.


> Få gratis gåva av StuffStore

  • Massor av prylar att välja mellan
  • Grymt utbud
  • Fri frakt på inköp över 499 kr

StuffStore är en butik som samlar ett mycket brett utbud av prylar och hobbygrejer. Det finns goda chanser att hitta lite av varje kategori inne i deras sortiment. I flera fall så kan du hitta saker som du inte visste fanns – eller inte behövde. En rolig butik online som alltid är värd ett besök!

Några av de saker som du kan hämta ut på köpet inne hos StuffStore har vi valt att lägga fram här. Notera gärna att erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Se till att ta vara på ditt erbjudande och hämta din gratis produkt i samband med andra inköp från butiken.

Det är ganska vanligt att butiker väljer att ge bort give-away som att få på köpet. Det är ett bra vis för att marknadsföra sin butik – och många kunder gillar att få en extra gåva på sina inköp.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *