Av Therese Alfredsson skrevs den december 14, 2021

Få en Glossybox gratis på köpet – Värde 1400 kr

Inför julen så har Buyersclub laddat upp med en kampanj. Nu kan alla få en gratis Glossybox på köpet när du handlar varor för endast 399 kr. Superbra erbjudande – och passar perfekt inför jul och nyår.

Du går vidare in till BuyersClub för att hitta mer info om kampanjen – samt andra fördelar med butiken!


> Få GlossyBox (värde 1400 kr) gratis på köpet av varor för 399 kr

  • GlossyBox innehåller smink, hudvård & tllbehör
  • Produkter från stora varumärken
  • Stort utbud av kampanjvaror

För att kunna ta del av detta erbjudande så behöver du endast handa varor för 399 kr. Det gäller endast på de kampanjvaror som Buyersclub har valt ut. Det är ett stort utbud av roliga saker som passar inför julen. En GlossyBox är något som passar främst tjejer/kvinnor. Det är en form av goodiebag & box som innehåller skönhetsprodukter.

Buyersclub är en bra butik som även har erbjudanden om att få gratis saker hem i brevlådan. För alla medlemmar så delar de ut en gratis pryl var 15:e dag. Där kan du hela tiden välja mellan nya saker som dyker upp i deras gratishörna. Du kan ta reda på mycket mer genom att läsa vårt omdöme för Buyersclub Plus, konto & avsluta medlemskap. Där finns mer info.

Vi på Bastgratis.se har flera gånger valt att lyfta fram BuyersClub som en riktigt bra butik. Det finns väldigt många fördelar. Utöver stora och värdefulla kampanjer och att du får testa saker utan kostnad – så finns mer. Inte minst så kommer du alltid att ha gratis leverans av dina inköp. Sedan kan du dessutom välja mellan smidiga betalningar. Inte minst så kan du välja att handla i denna butik med faktura (Klarna). Det är något som många tycker känns smidigare och säkrare.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *